Over enkele dagen opent Zeverrock, de fijnste festivalweide van het land, zijn deuren. Voor het zover is, geven we graag nog wat praktische info mee.

Het festival begint iedere dag om 17 uur en we doven de lichten om 3 uur. Tot 02.30 uur kan je bonnen kopen, de drank- en eetstanden sluiten een kwartier later (om 02.45 uur). Wil je graag weten welke band of dj wanneer speelt? Het volledige uurschema vind je op onze website.

Alleen water en frisdrank worden dit jaar in PET-flesjes geschonken. Voor al onze andere dranken werken we met herbruikbare bekers. Wij rekenen geen waarborg voor de beker, maar vragen je in ruil wel om hem leeg in een van de witte vuillnisbakken te droppen of aan een van de togen af te leveren. Als je 20 herbruikbare bekers verzamelt en indient aan de recyclestand afgeeft, ontvang je een gratis drankbon! Iedereen wint, soms kan het leven toch mooi zijn.

Heb je nog geen ticket voor Zeverrock? De voorverkoop loopt tot en met donderdag 4 augustus 23.59 uur en tickets zijn uitsluitend te koop via onze ticketpagina. Vanaf vrijdag 5 augustus betaal je 40 euro voor een dagticket en 60 euro voor een combiticket (exclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: