Binnenkort kan je de avonturen van de enige echte Wickie de Viking zelf meemaken, want Wickie krijgt vanaf april 2015 een eigen musical! Wickie, de musical wordt een prachtige voorstelling met een grote cast en indrukwekkende decors.

1 van de 2 jongens die de rol van Wickie zal vertolken is reeds bekend: Remi De Smet (zie foto). Hij vertolkte voor Studio 100 al eerder de rol van Kleine Robin in de musical Robin Hood, en was dit voorjaar ook te zien in de spektakelmusical 14-18 als de kleine Albert.

De volwassen rollen en het ensemble van Wickie, de musical moeten nog worden ingevuld. Hiervoor volgen er nog verschillende audities. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.studio100casting.be, en dit voor 22/9/2014.

Wickie (Remi De Smet) zal voor de allereerste keer live optreden op de Cultuurmarkt op 31 augustus 2014 om 11u30, op de Handschoenmarkt in Antwerpen. (Ter info: ook Charlotte Leysen zal daar rond die tijd optreden en een voorsmaakje van de Junior Musical Kadanza geven)

Het verhaal van de musical:
Vreselijke Sven is het beu om telkens het onderspit te moeten delven bij gevechten met de Vikings van Flaken. Hij beraamt het plan om Wickie te ontvoeren om zo losgeld te eisen. Sven wil de grootste vikingschat: de twee heel bijzondere diamanten uit het godenbeeld dat op het dorpsplein van Flaken staat. Zal Sven lukken in zijn plan? Of zullen Wickie, Halvar en de rest van de Vikings Sven weer te slim af zijn? Beleef dit spannende avontuur samen met het slimste Viking-jongetje ter wereld in ‘Wickie, de musical’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Wickie, de musical
Datum: 
Vanaf 5 april 2015
Locatie: 
Plopsa Theater De Panne

Reservatie:

070/344.555
Meer over