Whocat is de band van Brusselse singer/songwriter/muzikante Sara Moonen. Een eerste EP ‘Blueprints’ werd goed ontvangen en schopte het zelfs tot op de draaitafels van Gilles Peterson’s BBC programma. Vandaag is er “All Good”, een eerste single en clip van haar nieuwe album ‘Joyful Rebellion’ dat volgend voorjaar verwacht wordt.

Op het ritme van de grootstad scheurt dit nummer vol vrolijke rebelsheid langsheen het caleidoscopische Brussel, thuisbasis van deze creatieve band rond zangeres en muzikante Sara Moonen. De klankkleur is even rijk als het spectrum van de stad. De melodie weerspiegelt de positieve boodschap ‘it's all good in the brother and sisterhood’ Een ode aan een samenleving vol diversiteit! Een muzikale verademing en een absoluut feel good nummer.

Whocat ?

De muzikale wereld van Whocat komt tot stand in de verbeelding de Brusselse singer/songwriter Sara Moonen. Haar band heeft een robuuste basis: Joris Lindemans op contrabas en Davy Palumo op percussie/drum delen een veelzijdige en organische aanpak van hun instrument. Benoit Minon op elektrische gitaar voegt daar een klank met ongerepte melodische vindingrijkheid aan toe. Een krachtig en sensueel universum dat Sara en haar partners-in-crime doorkruisen met verbluffende gratie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over