Vestrock is er trots op om de tweede reeks namen bekend te kunnen maken voor de vijfde editie op 7 en 8 juni op het eiland in de Buitenvest van Hulst. Aan de affiche worden toegevoegd:

Eén van de allergrootste Britse indierockbands, White Lies, van dit moment is de hoofdact op het zondag programma van Vestrock 2014. Eighties, duistere new-wave vocalen, een sublieme live reputatie, Joy Division, Editors en Interpol versmolten in een perfecte indierockmix! Met wereldhits als DeathBigger Than UsLose YourselfFarewell to the FairgroundThere Goes Our Love Again op hun palmares weten ze zonder moeite een volle concertzaal of festivalweide plat te spelen. Ze stonden de laatste paar jaar dan ook op alle grote festivals van de wereld  zoals Coachella (USA), Glastonbury (UK), Rock Werchter (BE), Lowlands (NL), en Fuji Rock (JP). 

De muzikale acts die daarnaast zijn bevestigd voor zondag 8 juni: De KraaienMintzkovPsycho 44 en Kid Noize. De muzikale acts die zijn bevestigd voor zaterdag 7 juni zijn o.a.: Horses On Fire en Lili Grace.

Vestrock University
Mede door financiële steun van het Delta Zeeland Fonds en Dow Terneuzen vindt er net als voorgaande jaren weer een interessant en inspirerend onderwijsprogramma plaats. In het Duvel Droomschip kun je op een laagdrempelige en leuke manier colleges volgen en vragen stellen aan experts waarmee je normaal niet zo snel in contact komt. De lezingen, opgezet in samenwerking met de Universiteit Gent en de KU Leuven zijn toegankelijk voor 1.000 personen tegelijkertijd en worden gehouden volgens het Silent Disco principe. Hierbij kan iedereen via draadloze koptelefoons luisteren naar inspirerende sprekers. In de VESTROCK UNIVERSITY is dit jaar, evenals vorig jaar, ook ruimte voor cabaret en theater. 

Inmiddels staan hiervoor Bart Chabot en Kamagurka op het zondagprogramma en Prof. Vincent Icke en Prof Johan Braeckman op het zaterdagprogramma.

Vestrock 2014: 2 Volwassen Festivaldagen & 1 Juniordag
Vestrock (Mixing Music, Art & Science) is in 2014 voor de eerste maal drie dagen (Vestrock junior op vrijdag 6 juni en twee volwassen (qua opzet identieke) festivaldagen op zaterdag 7 en zondag 8 juni). Net als eerdere jaren kent Vestrock weer meerdere festivalonderdelen. Hiervoor zijn tot nu toe bevestigd:  

Op Vestrock 2014 zijn circa 70 acts te zien. De komende maanden worden nog tientallen acts bekend gemaakt.

Meer informatie is te vinden op www.vestrock.nl 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Vestrock
Datum: 
7 & 8 juni 2014
Locatie: 
Vestrock,Hulst

Reservatie:

Meer over