Met veel plezier maken we weer 12 nieuwe namen voor onze jubileumeditie op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 bekend:

In 2014 gaf White Lies op ons vijfjarig jubileum een legendarisch goed optreden en we zijn blij dat we deze Britse indie postpunkband, met een heerlijk nieuw album op zak, opnieuw mogen verwelkomen. Frans Bauer doet elk jaar maar een beperkt aantal rockfestivals. We zijn er trots op dat de goedlachse zanger dit jaar op de VESTROCK weide staat, waar Heb Je Even Voor Mij ongetwijfeld voor heel veel grote glimlachen zal zorgen, ook bij de rockers.

Vorig jaar stond Bizzey nog op VESTROCK JUNIOR, dit jaar staat hij op de vrijdagavond. Zijn laatste single, Hij Is Van Mij (met Kris Kross Amsterdam en Maan) staat al 12 weken op 1 in de Top 40. Ook Ierlands beste live act, King Kong Company, keert terug naar VESTROCK. Met hun opzwepende elektropop met beukende synths, en podiumpresentatie met gekke maskers en kledij pakte King Kong Company de TENT al twee keer volledig in. Na dé viralhit van 2018, Lekker met de meiden, kun je niet meer om Merol heen. Deze popster maakt ondeugende synthpop, is een tikkeltje ordinair en houdt ervan om uit te dagen met haar teksten. Na drie uitverkochte shows in Paradiso in maart treedt ze in Hulst voor het eerst op in Zeeland. De Neo-noir van Moncrieff, de voormalige achtergrondzanger van Adèle, was weergaloos op Eurosonic en wij zijn er zeker van dat hij, net als Nona, VESTROCK helemaal zal inpakken.

Eerder kondigden we Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Black Honey, Davina Michelle, Navarone, Joost, Donnie en nog vele andere namen aan. Er volgen de komende tijd nog meer namen voor de jubileumeditie van VESTROCK en VESTROCK JUNIOR. Bekijk hier de aankondigingsvideo van de nieuwe namen voor VESTROCK 2019.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over