In de aflevering van woensdag 20 maart 2013 is Manneke Paul weer in grootse doen en dat mag letterlijk genomen worden want met de 2,16 meter lange basketter Tomas Van Den Spiegel en een paar stelten wordt alvast een droom van kijker Stefaan vervuld.

De studio kleurt groen wanneer Chris Van den Durpel opduikt in zijn spectaculaire Shrek-kostuum. Hij brengt “Fiona” Ann Van den Broeck en “Lord Farquaad” Sebastiaan De Smet mee.

Miguel Wiels en zijn bandleden zijn in de wolken met de komst van wereldster Joe Jackson, die komt praten over zijn biografie. Paul gaf het boek als huiswerk mee met Miguel, die de zanger mee mag interviewen, voor hij voor het enthousiaste publiek nog een keertje ‘It’s Different For Girls’ brengt.

Met de ‘Who the Fuck is Hans Otten Kwiz’ trekt Paul de Leeuw deze week naar een bejaardentehuis in Maarke-Kerkem. Twintig heren en dames op leeftijd krijgen een optreden cadeau dat hen nog lang zal bijblijven.

Op het einde mag het publiek zich helemaal laten gaan met een groots kussengevecht, dat je via deze link alvast kan ontdekken...

Manneke Paul, onvoorstelbaar onvoorspelbaar, aflevering 4 op woensdag 20 maart 2013 om 21.30 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: