Uiteraard viel er een primeur te noteren tijdens het feest van "30 JAAR ARS ENTERTAINMENT". Met onmiddellijke ingang zal Wendy Van Wanten de artiestenrangen vervoegen. De 46 jarige Iris Vandenkerckhove heeft bijzonder veel zin om de draad van haar muzikale solo-carrière weer op te nemen. "Ik vind het echt fantastisch dat ik over een paar weken mijn nieuwe single mag uitbrengen en mijn nieuwe full-cd. Toen ARS Entertainment mij vroeg of ik geen zin had om opnieuw een cd uit te brengen heb ik echt niet moeten twijfelen" aldus de zangeres.

Patrick Busschots – bestuurder van ARS Entertainment – is bijzonder trots om Wendy Van Wanten als artieste te verwelkomen : "Ik ben al jaren een grote fan van Wendy haar muziek. Ik weet nog de tijd dat ze in het Frans gezongen heeft. We zijn met onze ploeg bijzonder trots dat we met haar een nieuwe cd weldra kunnen uitbrengen".

Wendy Van Wanten is al sinds 1991 een grote naam in de muziekwereld. Haar duet met Willy Sommers en het nummer Kijk eens diep in m’n ogen was een groot succes. Drie jaar later, in 1994 scoorde Wendy een dikke hit met Blijf nog 1 nacht. Het nummer stond op één in de hitlijsten en het werd ook goud. In de zomer van 1995 scoorde Wendy Van Wanten dé zomerhit met haar single Mijn verborgen verdriet.

Stilzitten staat niet in het woordenboek van Wendy Van Wanten. Vooral het woord "Musical" heeft ook een vaste vorm gekregen in het leven van de zangeres. Wendy Van Wanten speelde mee in Romeo & Julia (2002) en in de musical De Kleine Zeemeermin (2004). Vanaf volgende week donderdag 26 oktober speelt Wendy Van Wanten mee in de musical "Peter Pan" en dat zal ook een succes worden.

Haar zoektocht naar een man in Wie wordt de man van Wendy ? trekt wekelijks meer dan 750.000 kijkers.

Wendy Van Wanten gaat opnieuw zingen. Over 10 dagen ligt haar nieuwe single in de winkels, het album van Wendy Van Wanten ligt eind november ook in de winkelrekken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: