Productiehuis Uitgezonderd. staat elk jaar garant voor een komedie naar een gekend televisie-format. Na 'DE SOUNDMIXSHOW' met niemand minder dan BART KAËLL in de hoofdrol pakken ze ook komend theaterseizoen uit met een knaller van formaat. Niemand minder dan WENDY VAN WANTEN speelt de hoofdrol in de theaterparodie 'WIE WORDT DE MAN VAN WENDY?' Acteurs Andy Peelman en Karel Deruwe nemen de mannelijk hoofdrollen waar. Première op 11 oktober 2018 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Iedereen heeft met ingehouden adem de zoektocht van Wendy naar een man gevolgd in het succesvolle TV-programma “Wie wordt de man van Wendy”. Het stuk start op een cruciaal moment waarop de winnaar bij haar intrekt. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een perfect gelukkige en vooral rustige toekomst. Maar is dat wel zo ? Want waarom duikt die ene jongere kandidaat steeds opnieuw op ? En als de producer van de show ook nog eens een vervolg wil draaien om aan Vlaanderen te tonen hoe het nieuwe leven van het koppel er uit ziet, loopt die al helemaal in de weg. En dan hebben we nog niet gehad over het huwelijksaanzoek ...

Ingrediënten genoeg dus voor een hilarische rollercoaster aan misverstanden en komische situaties, geschreven door auteur Brik Van Dyck. Niemand minder dan Dirk Lavrysen zal 'WIE WORDT DE MAN VAN WENDY?' regisseren.

Uitgezonderd. heeft de afgelopen jaren meermaals bewezen meester te zijn in de persiflage van bekende televisieformats. Denk maar aan “Blind Date”, “Boer zocht vrouw”, “Komen (vr) Eten”, “De Wijkagenten” en vorig jaar nog de nostalgische “Soundmixshow”. Deze nieuwe komedie met de enige echte Wendy Van Wanten past dus perfect in het rijtje.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: