Wie deze wereld even helemaal beu is, is meer dan welkom in die van Brent Beukelaer.

“De Uitgelezen Man” is de eerste single van Brent Beukelaer, het Nederlandstalige parallel project van de zanger en songwriter die we ook kennen als Brent Buckler van The Radar Station. Deze winnaars van Stu Bru’s Nieuwe Lichting (editie2020) scoorden erg goed bij publiek, radio en pers met hun debuut album ‘Life inside a Tornado’, bijhorende singles en fantastische liveshows.

Brent Beukelaer brengt kleine unieke verhalen uit een alternatief universum dat net om de hoek ligt. Met zijn Nederlandstalige indie-muziek schept hij een kleurrijke wereld die warm en fris is tegelijk; geïnspireerd door artiesten als Nick Drake, Spinvis, Boudewijn De Groot, The National en in het bijzonder Lieven Coppieters (met zijn legendarische album Jus d’Orange uit 1976).

In 2016 werd Brent Beukelaer de Belgische winnaar van de prestigieuze Nekka wedstrijd en stond reeds op fijne podia zoals onder andere het Dranouter Festival, Het Depot, De Arenberg en de AB Club. Het project borrelt nu al enkele jaren achter de schermen en in Augustus 2021 brengt Beukelaer zijn langverwachte debuutalbum uit. Live shows staan gepland in de herfst.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over