Het TV programma The Tribute – Battle of the Bands is een doorslaand succes. De vier finalisten van de muziekcompetitie, dat momenteel elke zaterdagavond te zien is op SBS6, winnen een spectaculair live optreden in Ziggo Dome. Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten is een derde show toegevoegd in de Amsterdamse zaal op zondag 23 april. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. De kaartverkoop is direct gestart via priority.nl.

In het tweede seizoen van The Tribute – Battle of the Bands strijden 11 talentvolle en fanatieke tributebands om de titel: De beste tributeband van Nederland. De bands proberen de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na te spelen. Elke tributeband doet mee met maar één doel: optreden in een uitverkocht Ziggo Dome. Op het affiche van The Tribute - Live in Concert passen echter maar vier namen.

The Neil Diamond Project (Neil Diamond), U2two (U2), Diva Turner (Tina Turner), MJ History (Michael Jackson), Earth Wind and Fires (Earth Wind & Fire), Bouke and the Elvis Matters Band (Elvis) en St★rman NL - The Dutch David Bowie Tribute (David Bowie) mogen morgenavond tijdens de halve finale een tribute brengen aan hun favoriete act en daarmee meedingen naar een plek op het podium van The Tribute - Live in Concert op 21, 22 en 23 april.

Het programma The Tribute – Battle of the Bands is nog t/m 11 februari elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6 en (terug te kijken) via Kijk.nl. De bands worden ook dit seizoen weer beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk- drummer van de Golden Earring -, Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van DI-RECT. De presentatie is in handen van Gerard Ekdom.

Talpa Entertainment Productions presenteert
THE TRIBUTE - LIVE IN CONCERT

Vrijdag 21 april 2023, Ziggo Dome, Amsterdam
Zaterdag 22 april 2023, Ziggo Dome, Amsterdam (UITVERKOCHT)
Zondag 23 april 2023, Ziggo Dome, Amsterdam ( EXTRA SHOW)
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €32,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/thetribute of via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.
Kaarten zijn direct exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.

The Tribute - Battle of the Bands wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en is mede mogelijk gemaakt door Priority van Vodafone en Ziggo, Ziggo Dome en MOJO.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over