Het concert van de excentrieke popster Melanie Martinez op 30 april in TRIX was in minder dan 24 uur uitverkocht. Wegens de grote vraag naar tickets verhuist het concert nu van TRIX Club naar de grote zaal. Vanaf dinsdag 15 maart om 9u30 worden er nieuwe tickets in verkoop gezet via www.trixonline.be. De personen die zich op de wachtlijst hadden ingeschreven zullen door TRIX gecontacteerd worden.

De New Yorkse artieste Melanie Martinez wordt gekenmerkt door haar opvallende look, die perfect past bij haar unieke stem en eigenzinnige songs. Haar debuut 'Cry Baby' uit 2015 staat vol met moderne electropop songs met doordachte lyrics, donkere beats en een glazuren randje van excentrieke theatraliteit, vergelijkbaar met Lorde en Lana Del Rey. De bijbehorende Tim Burton-achtige videoclips, die Martinez zelf regiseerde, zijn al meer dan 180 miljoen keer bekeken op haar YouTube Channel. Ze brak door als deelneemster aan het derde seizoen van The Voice US, waar ze opviel onder de begeleiding van Adam Levine. Nu komt ze eindelijk naar Europa voor onder andere haar eerste show in België!

Gisteren releaste Melanie Martinez haar nieuwste videoclip 'Cry Baby' op haar Facebook-pagina, deze werd ondertussen al massaal bekeken en gedeeld. Bekijk hier het resultaat.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Melanie Martinez
Datum: 
30 april 2016
Locatie: 
http://www.trixonline.be
Meer over