Van het theater naar de Lotto Arena is voor de immens populaire Jaap Reesema een kleine stap. Deze vrijdag speelt hij voor een bomvolle Stadsschouwburg in Antwerpen zijn allereerste solo show in Vlaanderen. In geen tijd waren alle tickets de deur uit. De overstap naar de Lotto Arena was bijgevolg een logische stap voor de Nederlander. Maar ook voor de aangekondigde show van zaterdag 30 maart 2024 vliegen de tickets de deur uit. Daarom werd zopas beslist om een extra show in de Lotto Arena toe te voegen op zondag 31 maart (de dag erna is een officiële feestdag).
Tickets zijn te koop via www.lotto-arena.be.

De singles 'Nu Wij Niet Meer Praten', 'Mijn Kleine Presidentje', ‘Alles komt goed’, ‘Code Rood’, 'Papa', 'Kom Wat Dichterbij', ‘Ellie’, ‘Zo ver weg’ en ‘Als Je Voor Me Staat’ zijn intussen de muzikale lievelingen van heel wat Vlamingen. Alles samen stond hij al bijna 200 weken met nummers in de Ultratop 50. Zijn meest recente album 'Als Je Voor Me Staat' kampeerde weken bovenaan in de albumhitlijst. Begin juli bracht hij nog de single "Het heeft zo moeten zijn" uit.

Jaap zal een aantal van zijn muzikale vriendinnen en vrienden uitnodigen. Eén daarvan onthult hij al meteen in onderstaand filmpje. De toon is daarmee gezet...

Jaap Reesema - Alles komt goed op zaterdag 30 maart & zondag 31 maart 2024 in de Lotto Arena. Tickets zijn beschikbaar via www.lotto-arena.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over