Tom Van Tongerloo
Weekend Magnifiek

De énige bungalow-weekender van Nederland

Een festivalweekend zonder rugpijn, kapotte luchtbedden en chaos in je tent? Dat is wat Weekend Magnifiek te bieden heeft! Drie onvergetelijke dagen met vrienden op een vakantiepark, waar het festival centraal staat en waar de mogelijkheden oneindig zijn. Op 22, 23 en 24 maart 2019 vindt de enige bungalow-weekender van Nederland plaats en kunnen 2500 mensen genieten van een magnifiek weekendje weg op De Lommerbergen in Reuver. Er is nog plek voor slechts 46 personen, de laatste bungalows gaan nu in de verkoop!

Weekend Magnifiek is in maart de thuisbasis zijn voor vele vriendengroepen en al 6 jaar op rij steevast uitverkocht. Alle 8, 6, 5 en 4 persoonsbungalows zijn voor aankomende editie ook al gereserveerd, maar er zijn nog enkele 2-persoonsbungalows beschikbaar. De bungalows zijn geschakeld, dus je kunt met een grotere groep ook meerdere bungalows naast elkaar reserveren.

Alle facetten voor een magnifiek vriendenweekend zijn aanwezig, met natuurlijk House-knallers, techno, eclectic, disco en hiphop. Na het badjas succes van vorig jaar, is het thema voor dit jaar: Helemaal op z’n kop. Wees dus creatief met hoofddeksels. Tijdens de beide pool parties, zullen ook dit jaar de dj’s ervoor zorgen dat rustig baantjes zwemmen ‘not done’ is en dat een refreshing duik in het water eindigt in één groot feest. Daarnaast zijn er blokhutraves die op de gekste momenten plaatsvinden, waar maximaal 30 mensen binnen kunnen, en ontstaan er overal afterparties in de bungalows. Je kunt het hele weekend in je bungalow blijven, of je kunt meedoen aan het boordevol activiteitenprogramma, met onder andere een biercantus, speurtocht, drijf-in yoga en veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar er zijn genoeg originele activiteiten die ervoor zullen zorgen dat er geen tijd is voor die beruchte hangover en al helemaal niet om even bij te komen.

Het Weekend Magnifiek bungalowpark is van alle faciliteiten voorzien. Zo zijn er meerdere restaurants op het terrein en is er ook een supermarkt aanwezig. Je kunt dus decadent uiteten, heerlijk je eigen maaltijd klaarmaken in jullie eigen bungalow of zelfs pizza laten ‘thuisbezorgen’. Wacht niet langer en boek dit ultieme vriendenweekend weg!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: