Vier dagen lang, van woensdag 22 september tot en met zaterdag 25 september, zijn het weer hoogdagen voor de filmliefhebber dankzij de WE LOVE CINEMA DAYS with BNP PARIBAS FORTIS! Een hele zomer lang konden we eindelijk genieten van fantastische films. In de herfst staat er nog meer verwennerij op het programma want we beginnen met maar liefst zestien avant-premières!

In elke deelnemende bioscoop worden alle filmlovers, die op tijd komen, bovendien heerlijk verwend. Voor elke film zijn er immers tal van verrassingen tijdens het voorprogramma. Zoek dus tijdig je zitje op, want zo maak je kans op onvergetelijke prijzen.Of het nu gaat over de releases van de week, de langverwachte filmtopper die u nog niet heeft gezien of een exclusieve avant-première speciaal voor de gelegenheid aangeboden: 4 dagen lang kan iedereen naar echt absoluut élke film voor amper 6 EUR. Of u nu klant bent bij BNP Paribas Fortis of niet, iedereen is welkom.

Hier is de lijst van de films die in avant-première zullen voorgesteld worden :

- WOENSDAG 22 SEPTEMBER -

19:30 PRISONERS OF THE GHOSTLAND (Brussel)

Hero (Nicolas Cage) is een beruchte crimineel in Samurai City en belandt in de cel na een mislukte bankoverval. Een rijke krijgsheer huurt Hero in om zijn vermiste kleindochter Bernice te gaan zoeken in The Ghostland, een verraderlijke en bovennatuurlijke plaats. Zijn missie komt echter niet zonder complicaties ; zo moet Hero bijvoorbeeld een pak dragen vol explosieven die bij elke foute beweging kunnen ontploffen. In een race tegen de klok moet Hero de vloek opheffen die op The Ghostland rust, om zo Bernice te kunnen redden.
Sion Sono en Nicolas Cage slaan de handen in elkaar voor deze psych-western waarover Cage zelf zegt dat het zijn gekste film ooit is

20:00 THE NEST (Overal in België)

Op zoek naar nieuwe kansen verhuist de ambitieuze ondernemer Rory (Jude Law) met zijn vrouw (Carrie Coon) en kinderen van een veilige Amerikaanse buitenwijk naar een onbetaalbaar landhuis in het conservatieve Engeland van de jaren 80. Terwijl Rory zich compleet verliest in zijn werk, heeft Carrie problemen om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Hierdoor raken ze steeds verder van elkaar vervreemd en dreigt het ogenschijnlijk perfecte gezin uit elkaar te vallen.
Regisseur Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene) toont in het beklemmende The Nest hoe ver mensen gaan om de schijn op te houden. Met in de hoofdrol Academy Award © genomineerd Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Young Pope) en Emmy © genomineerd Carrie Coon (Fargo, Gone Girl, The Leftovers).

- DONDERDAG 23 SEPTEMBER -

19:30 TILL DEATH (Brussel)

Till Death' vertelt het verhaal van Emma, die gehandboeid aan haar dode echtgenoot vast zit, als onderdeel van een gestoord plan voor wraak. Ze moet twee huurmoordenaars zien te overleven, die op weg zijn om het werk af te maken

20:00 LAST NIGHT IN SOHO (Overal in België)

Edgar Wright’s LAST NIGHT IN SOHO vertelt het verhaal van een jonge vrouw met een passie voor mode en design die er op mysterieuze wijze in slaagt terug te keren naar de jaren zestig waar ze haar idool ontmoet, een oogverblindende jonge rijzende ster. Maar het Londen van de jaren 1960 is niet wat het lijkt, en de tijd dreigt uiteen te vallen met alle duistere gevolgen van dien.

- VRIJDAG 24 SEPTEMBER -

19:30 RUN (Overal in België)

Chloe (Kiera Allen) is in volledige thuis-isolatie opgevoed door haar moeder (Sarah Paulson). Sinds haar geboorte controleert haar moeder alles. Ze zit in een rolstoel en slikt elke dag medicijnen, krijgt thuis les en komt bijna nooit buiten het huis. Langzaam maar zeker komt Chloe achter de beklemmende waarheid, tot er nog maar een ding op zit… RUN!

20:00 COPSHOP (Overal in België)

Het politiebureau van een klein dorp wordt het middelpunt van een bloederige strijd tussen een professionele huurmoordenaar (Gerard Butler), een jonge ambitieuze agente en een criminele oplichter (Frank Grillo), die veiligheid zoekt achter de tralies.

‘Copshop’ is geregisseerd door Joe Carnahan (‘The Grey’), met in de hoofdrol Gerard Butler (‘Greenland’), Alexis Louder (‘Watchmen’) en Frank Grillo (‘The Purge: Anarchy’).

- ZATERDAG 25 SEPTEMBER -

14:00 SEAL TEAM (Brussel)

Nadat zijn beste vriend is omgekomen bij een haaienaanval, stelt Quinn, een lieve en vastberaden zeehond, een zeehonden team samen om het op te nemen tegen een bende haaien die de zee onveilig maken: SEAL TEAM. Maar deze vrolijke bende zeehonden is helemaal niet getraind voor zo’n missie. Ze zoeken de hulp van de doorgewinterde strijder Claggart, maar zelfs hij kan deze jongens niet in vorm krijgen. Slaagt het SEAL TEAM er met een beetje intelligentie, heel veel moed en door samen te werken in om de rust terug te brengen?

17:00 WORDS ON BATHROOM WALLS (Brussel)

Adam (Charlie Plummer) lijkt een normale tiener, tot hij te horen krijgt dat hij lijdt aan schizofrenie. Hij doet er alles aan om dit te verbergen voor de buitenwereld. Wanneer hij verliefd wordt op zijn klasgenote Maya (Taylor Russell), wil zij hem laten inzien dat hij meer is dan deze aandoening en dat hij zijn problemen kan overwinnen.
‘Words on Bathroom Walls’ is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Julia Walton. De soundtrack is in handen van The Chainsmokers.

19:30 ALINE, THE VOICE OF LOVE (Overal in België)

Quebec, eind jaren '60. Sylvette en Anglomard verwelkomen hun 14de kindje: Aline. Binnen hun familie is muziek alomtegenwoordig. Wanneer Aline opgroeit, ontdekken ze haar gave: een gouden stem. Na het horen van deze stem kan muziekproducent Guy-Claude maar aan één ding meer denken... van Aline de grootste zangeres ter wereld maken. Gedragen door haar familie en met zijn ervaring, en nadien met zijn liefde, schrijven ze samen het verhaal met een zeer bijzondere lotsbestemming.
Een film van Valérie Lemercier, vrij geïnspireerd op het leven van Céline Dion.

20:00 THE PROTEGE (Overal in België)

Anna (Maggie Q) en Rembrandt (Michael Keaton) zijn twee van ‘s werelds belangrijkste huurmoordenaars met een gezamenlijk, geheimzinnig verleden in Vietnam. Wanneer Anna’s mentor Moody (Samuel L. Jackson) wordt vermoord, moeten de twee rivalen een ongemakkelijke alliantievormen en terugkeren naar Vietnam om de moordenaar op te sporen.

‘The Protégé’ is een Amerikaanse actiethriller, geregisseerd door Martin Campbell en geschreven door Richard Wenk met in de hoofdrollen Michael Keaton, Maggie Q en Samuel L. Jackson.

DUID NU ALVAST 22 TOT EN MET 25 SEPTEMBER MET STIP AAN IN UW AGENDA !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: