Weet je nog op 7 en 8 februari 2020? Van Corona hadden we nog maar vaag iets gehoord en in Trix kon je tijdens een uitverkochte editie van We Are Open dé te ontdekken Belgische acts van het moment komen bekijken. Het lijkt intussen wel een eeuwigheid geleden. Maar het aftellen kan opnieuw beginnen, want...

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari organiseren we een gloednieuwe editie van ons Belgisch showcasefestival, intussen - na een jaartje digitaal in drie online films - al de dertiende editie.

Gedurende twee avonden programmeren we opnieuw alleen maar Belgische acts die je op vier verschillende podia aan het werk kan zien. In totaal zullen meer dan 40 acts zich aan het grote publiek komen voorstellen.

Line-up

De line-up bestaat enkel uit het beste dat ons Vaderland te bieden heeft en maken we binnenkort bekend. Koop je sneller al een ticket? Dan lossen we stiekem al eerder de namen rechtstreeks aan jou via Whatsapp! Je krijgt een mail met instructies nadat je je kaartje hebt gekocht.

Early Bird tickets

Voor de mensen die geen namen nodig hebben om te beseffen dat We Are Open zeker in 2022 een niet te missen festival wordt, zijn er vanaf komende vrijdag 29 oktober om 10ueen beperkt aantal Early Bird combitickets te koop aan slechts €25 voor de twee dagen. Zoals steeds, op = op!

Praktisch

We Are Open 2022
Belgisch showcasefestival
Vrijdag 18 en zaterdag 19 februari 2022.
Trix, Noordersingel 28-30, 2140 Antwerpen
Info & tickets: www.trixonline.be

TICKETS
- Early bird combiticket: €25 (incl. fees) - te koop vanaf vrijdag 29 oktober om 10u
- Combitickets: €28 (-26j) / €30 (incl. fees) - binnenkort te koop
- Dagtickets: €18 (-26j) / €20 (incl. fees) - binnenkort te koop

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over