​​​Na geprezen residenties in onder meer Ibiza, Londen en Amsterdam strijkt elrow (ES) dit najaar ook in Eindhoven neer. Op zaterdag 25 november haalt WE ARE ELECTRIC de gevierde Spaanse feestorganisatie naar het Eindhovense Klokgebouw. Het industriële karakter van het pand maakt voor deze speciale elrow-editie plaats voor een bizar decor vol spektakel, over-the-top performances en een immense hoeveelheid confetti. Early bird tickets zijn vanaf zaterdag 30 september om 10:00 verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl. De elrow teaser staat hier.

Thema
Het surrealistisch elrow concept Nomads, New World maakt op 25 november zijn debuut in Nederland. De grote zaal van het monumentale Klokgebouw zal volledig omgetoverd worden tot een futuristisch duizend-en-een-nacht walhalla. Reis mee naar dit parallel universum waar bedoeïen, oude Egyptenaren, Middeleeuwse strijders en buitenaardse wezens samenkomen voor het wildste feest van de Kosmos.

Over elrow
Het van origine Spaanse clubconcept elrow werd in 2010 opgericht in Barcelona en slaat de veren inmiddels uit naar meer dan 150 shows in 30 landen. Met permanente residenties in Ibiza, Madrid, Londen, Amsterdam en Antwerpen, festival hostings op verschillende continenten en tours langs steden als New York, Dubai en Sao Paolo is de organisatie tot een wereldspeler uitgegroeid dat zijn weerga niet kent. De innovatieve feesten gaan gepaard met gedetailleerde producties en interactieve performers in combinatie met de beste elektronische muziek. Een groot aantal thema's en concepten passeren de revue waaronder 'Nomads, Nuevo Mundo’, het Braziliaanse jungle carnaval 'Sambodromo Do Brasil' en het kleurrijke ‘Bollywood’.

Line-up
Binnenkort wordt het programma van zowel elrow als de line-up van de kleine zaal bekend gemaakt.

Tickets

Early Bird Tickets: € 27,50,- (excl.servicekosten €2,50)
Regular Tickets: € 32,50,- (excl. servicekosten €2,50)

Additioneel:
Token Tickets: € 26,- (voor 10 consumptiemunten)
Token Tickets: € 31,- + € 5,- borg (voor 10 consumptiemunten + kluisje)
Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

Meer informatie en tickets: www.we-are-electric.nl. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over