Op zaterdag 6 september om 10.00 uur start de officiële voorverkoop van het internationale crossover dancefestival WE ARE ELECTRIC, dat op zaterdag 15 november van 20.00 uur tot 7.00 uur zijn tweede editie zal beleven in het Klokgebouw in Eindhoven. Deuren gaan die avond om 20.00 uur open; de eerste act(s) beginnen op hetzelfde tijdstip. Rudimental DJ Set (UK), Gesaffelstein DJ Set (FR), 2manydjs (BE), Noisia (NL), A-Trak (CAN), The Subs (Live) (BE), De Sluwe Vos (NL) en Man With No Shadow (NL) zijn de eerste bevestigde acts. Meer namen volgen spoedig.

WE ARE ELECTRIC gelooft in een nieuwe generatie van spannende elektronische dance-acts en krachtige performances met de nadruk op energie en spanning, en wil de rock en rebelsheid terug in de dance brengen. De eerste editie van dit ruim op voorhand uitverkochte gloednieuwe internationale crossover dancefestival, dat vorig jaar november werd gehouden met onder meer Major Lazer en The Bloody Beetroots Live, overtrof moeiteloos de torenhoge verwachtingen. Ruim 7000 bezoekers lieten zich door het concept betoveren en beleefden een uitzinnige avond die dankzij internationale grootheden, nationale helden en vooruitstrevende acts een lust voor álle zintuigen was. Op de WE ARE ELECTRIC website is de aftermovie te bekijken.

Start verkoop Early Birdtickets vanaf zaterdag 6 september 10.00 uur (alleen voor 18+)

Vorig jaar vlogen de voordelige Early Birdtickets in no time de deur uit en verkocht WE ARE ELECTRIC ruim op voorhand uit. Dit jaar zijn er daarom 1500 Early Birdtickets beschikbaar. De verkoop start op zaterdag 6 september om 10.00 uur via de website en Primerawinkels. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: