Wie de afgelopen dagen langs de E34 voorbij Stekene is gereden, heeft het al gezien: de tenten van Crammerock zijn weer uit de grond geschoten. Tientallen medewerkers zijn op dit moment aan de slag op het festivalterrein om er komende vrijdag en zaterdag telkens 17.500 festivalbezoekers te kunnen ontvangen. Journalisten die willen ontdekken wat dit jaar nieuw is op het festivalterrein, zijn woensdag alvast welkom.

Crammerock was dit jaar weer razendsnel uitverkocht. Festivalkenners weten immers dat ze tijdens het laatste festival van de zomervakantie altijd waar voor hun geld krijgen: een sterke, gevarieerde affiche (48 top-acts dit jaar) op een sfeervol festival.

De organisatie teert niet op de goede reputatie die ze de vorige 27 edities van Crammerock heeft opgebouwd, maar werkt er ook dit jaar weer hard aan om de festivalervaring weer net dat ietsje beter te maken.

Een fraaie nieuwe toegangspoort bouwen, een grotere, luxueuze VIP-tent opzetten, voorzieningen voor een nog betere afvalinzameling... Tientallen medewerkers zijn tijdens deze opbouwweek het festivalterrein piekfijn aan het inrichten om van de 28ste editie van Crammerock weer een top-editie te maken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over