Zanger en gitarist Mauro Pawlowski is back in town nadat hij recent opstapte bij de Belgische rockband dEUS. Dit keer gooit hij het over een heel andere boeg als acteur in de zevende aflevering van WAT ALS? Met een flashy fluit en een stevig deuntje probeert hij als een soort van moderne Rattenvanger van Hamelen aan te tonen dat blokfluiten ook sexy kunnen zijn. Zijn publiek? Matteo Simoni, Charlotte Timmers en Bert Haelvoet.

Wat als clowns een ras apart waren? Peter Van den Eede is er geen grote fan van en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Wat als mannen honden waren? Ben Segers laat zich van zijn meest dierlijke kant zien als trouwe viervoeter. Wat als Mozart een onnozelaar was? Bruno Vanden Broecke ziet de humor er wel van in. En Nico Sturm loopt op straat actrice Chris Lomme tegen het lijf, maar haar een vraag stellen blijkt geen simpele opdracht.

Ook heel wat andere antwoorden op 'prangende' levensvragen zien het daglicht: wat als erecties geluid maakten? Wat als sarcasme een ziekte was? Wat als de boekhouder zich ooit eens versproken had? Wat als je alles moest leren eten? En wat als je te snel vrienden maakte?

De volledige afleveringen van WAT ALS? zijn live en uitgesteld te bekijken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: