WARHOLA releaset de video voor zijn single 'Look At Me' feat. Glints & Tessa Dixson. 'Look At Me' is de lead single van WARHOLA's album 'YOUNG LOVING' dat in mei uitkwam.

Over de clip zegt hij het volgende:

"Voor de video werkten we samen met up-and-coming talent Gretar Gunnlaugsson van de befaamde FOREST254 studio, die is opgericht door Pierre Debusschere en Rebecca Cuglietta. We wilden een organische sfeer behouden om de energie tussen Tessa, Glints en mezelf realistisch in beeld te brengen en tegelijkertijd wilden we ook onze gezamenlijke liefde voor Belgische fashion en design op een stijlvolle en artistieke manier aan bod laten komen. We vinden dat de video perfect weergeeft hoeveel plezier we hadden tijdens het opnemen van de song en het maken van de clip en we hopen dat we dit gevoel met iedereen kunnen delen!"

Over single 'Look At Me' vertelt Oliver:"'Look At Me' is de snelste song die ik ooit heb geschreven. Ik was het album aan het afwerken en probeerde wat melodietjes uit op de piano, toen er eentje echt uitsprong. Ik werkte 'Look At Me' binnen de 24 uur af en belde Glints en Tessa op voor de final touch. Ik ben echt blij om het eindresultaat met iedereen te kunnen delen! De song heeft een smooth upbeat pop vibe en gaat over verliefd worden en al je tijd en aandacht aan die ene speciale persoon wijden."

WARHOLA LIVE:

  • 09/07: Atlas Weekend Festival, Kiev (UA)
  • 12/07: Beleuvenissen – Leuven (BE)
  • 13/07: Rock Herk – Herk De Stad (BE)
  • 27/07: Boomtown – Gent (BE)
  • 02/08: Linkerwoofer – Anvers (BE)
  • 06/09: Crammerock – Stekene (BE)
  • 15/09: Breda Barst – Breda (NL)

Alle concertdata en meer informatie vind je via: https://warholamusic.com/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over