Warhola is het project rond Oliver Symons. Hij won met Warhola in 2014 Humo's Rockrally en in 2016 volgde zijn debuut-EP 'Aura', met daarop debuutsingle 'Unravel'. Met 'Aura' mocht hij gerenommeerde blogs Pigeons And Planes en Complex tot zijn early fans rekenen. In 2017 brak hij door met zijn heerlijk dansbare single 'Jewels' en hij speelde intussen al op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop en Lokerse Feesten.

Na het succes van single 'Promise' in 2018, releaset Warhola vandaag zijn gloednieuwe single'Glow', die ook op zijn album 'Young Loving' zal staan dat dit jaar uitkomt. 'Glow' werd gemixt door Josh Gudwin, die eerder al tracks producete / mixte voor o.a. Dua Lipa, Post Malone, J. Balvin, DJ Khaled, Major Lazer, Rihanna, Justin Bieber. Over het nummer zegt Oliver het volgende:
"Langs de ene kant is 'Glow' een nummer over fake love: alles wat onecht is, over je best doen om op een bepaalde manier over te komen en een wantrouwen daartegenover. Maar langs de andere kant gaat het ook over het tegenovergestelde, over vriendschap, verliefd worden, simpel geluk, over alles kunnen loslaten en een heerlijke tijd hebben."

De video voor 'Glow' - die werd gedraaid in en rond Medellín (Colombia) met de hulp van een fantastisch lokaal team - ging gisterenavond in première op het befaamde Clash Magazine. Over de samenwerking met het Colombiaanse team vertelt Oliver: "Ik ben deze mensen ongelooflijk dankbaar voor al hun hulp en ongeziene gastvrijheid. De focus in de clip ligt op het positieve in de song. De prachtige omgeving was de perfecte setting om een video te draaien over vriendschap en intimiteit, maar ook over een bende vrienden die samen een fantastische tijd hebben. Door koppels in hun meest intieme momenten vast te leggen heb ik geprobeerd de ongeremde liefde en warmte die ik steeds voelde bij de Colombianen op beeld over te brengen. Ik hoop dat mensen zullen voelen hoe écht deze connecties waren."
Warhola staat op 26 april in de Botanique tijdens Les Nuits en op 7 juni is hij te zien op het Gladiolenfestival in Olen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over