Eergisteren speelde hij nog op het befaamde festival 'The Great Escape' in Brighton, en vandaag releaset WARHOLA zijn langverwachte debuutalbum 'YOUNG LOVING'.

"Na jaren hard te werken ben ik blij dat ik mijn debuutalbum eindelijk met de wereld kan delen. 'YOUNG LOVING' is een heel persoonlijk album, dat zowel muzikaal als tekstueel een samenvatting is van wat er zich de laatste jaren in mijn leven heeft afgespeeld" - Oliver Symons

Enkele weken geleden releasete Warhola zijn nieuwe single 'Look At Me', die hij samen met Glints en Tessa Dixson maakte. Eind april speelde hij als headliner op Les Nuits Botanique in Brussel en de komende weken kan je hem nog live aan het werk zien op:

  • 11 mei 2019: Akoestische instore sessie - Fnac Gent & Brussel
  • 11 mei 2019: Akoestische sessie - Café Café, Hasselt (i.s.m. Gigaswing)
  • 12 mei 2019: Album release showcase - Kavka, Antwerpen
  • 15 mei 2019: Album showcase - Sony Music Live Lounge, Parijs (FR)
  • 23 mei 2019: Live performance - The Dodo, Berlijn (GER)

Warhola is het project rond Oliver Symons. Hij won met Warhola in 2014 Humo's Rockrally en in 2016 volgde zijn debuut-EP 'Aura', met daarop debuutsingle 'Unravel'. Met 'Aura' mocht hij gerenommeerde blogs Pigeons And Planes en Complex tot zijn early fans rekenen. In 2017 brak hij door met zijn heerlijk dansbare single 'Jewels' en vorig jaar scoorde hij een hit met 'Promise'. De video daarvan - die werd gemaakt door Marie Wynants en Stef Aerts - ging in première op Wonderland Magazine. Eerder dit jaar releasete hij opvolger 'Glow', die werd geproducet door Josh Gudwin (Dua Lipa, Rihanna, Post Malone, J.Balvin, etc). Voor de videoclip trok Oliver naar Colombia, waar hij er met een lokaal team aan werkte. Het resultaat werd vervolgens in première getoond op Clash Magazine.
Warhola speelde de afgelopen jaren al fantastische liveshows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Eurosonic (NL) en Lokerse Feesten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over