© Publiphoto

Walter Baele lanceert DVD "Het leven zoals het zeker niet is", in het stadhuis van Damme in bijzonder gezelschap met "Elio Di Rupo" en "Rosa".

Op vrijdag 13 september om 17 uur stond een schare pers en genodigden, samen met burgemeester Dirk Bisschop te wachten op de komst van een wel zeer bijzondere gast. Niemand minder dan Elio Di Rupo arriveerde er in stijl aan de monumentale trap van het stadhuis van het prachtige Damme. Wie een tweede keer met zijn ogen knipperde, zag dat het niet Elio Di Rupo maar 'Walter Baele als Elio Di Rupo' was die er ontvangen werd door de burgemeester. De aanleiding was de gloednieuwe én allereerste DVD van de theatervoorstelling "Het leven zoals het zeker niet is" van Walter Baele. Bovendien geeft Walter diezelfde avond ook nog het startschot van het theaterseizoen in CC Cultuurfabriek te Damme met de voorstelling van "Het leven zoals het zeker niet is".

DVD "Het leven zoals het zeker niet is"
In samenwerking met THEATERTAINMENT, de vennootschap achter de jubilerende KOMEDIE COMPAGNIE, brengt Walter Baele een DVD uit van zijn theatershow "Het leven zoals het zeker niet is". Dit is de elfde avondvullende show van Walter Baele die in 2013 precies 25 jaar op de planken staat. In deze show ziet men Walter Baele virtuoos aan het werk. Onder de vele personages herkent men ook enkele bekende "TEGEN DE STERREN OP"-imitaties zoals Davy Brocatus, Koning Filip, Donald Muylle enz. Deze DVD is een captatie van Walter zijn elfde theatershow in aanwezigheid van een live publiek in CC Eeklo. Als extra staan er op deze DVD drie nooit eerder vertoonde TV sketches met in de hoofdrol o.a. Davy Brocatus. Bovendien bevat de DVD een gratis poster met daarop een montage van heel wat bekende Walter Baele typetjes.

De richtprijs voor de DVD bedraagt 19,90 EURO. Sinds 13 september is deze te verkrijgen in de betere mediazaken. Bovendien kan men deze online aanschaffen via de webshop www.dekomediecompagnieshop.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Walter Baele
Meer over