De eerste straffe artiest van de gloednieuwe Qmusic-muziekactie The Quest is bekend. Niemand minder dan Netsky zal op vrijdag 30 september 2016 het eerste exclusieve optreden voor zijn rekening nemen. Het concept van The Quest? De artiest en de datum staan vast, enkel de plaats waar het optreden doorgaat blijft strikt geheim tot het allerlaatste moment. Er is maar één manier om erbij te zijn: uitzoeken waar The Quest plaatsvindt. Vanaf maandag 19 september kunnen Qmusic-luisteraars hiervoor zowel via de radio, alle online en social kanalen van Qmusic, de Q-app en Q2 tips verzamelen die naar de geheime locatie leiden. Iedere dag wordt er één tip gegeven.

Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maakten het nieuws zonet bekend op de radio: “Hoe cool is dit? Zo’n waanzinnig straffe artiest als Netsky als eerste mogen verwelkomen in The Quest. De plaats waar het doorgaat is ook uniek: we kunnen al verklappen dat het een plek is waar nog nooit zoiets als dit georganiseerd is.”

Netsky was deze zomer enkel te zien op Dour Festival en Laundry Day. Wie hem dus gemist heeft, kan vanaf maandag 19 september meezoeken naar de geheime locatie. Wie de exacte locatie (straat, nummer en stad) gevonden heeft, kan dat ingeven op The Quest-pagina op qmusic.be. Iedereen heeft één kans om een locatie in te geven. Qmusic maakt pas een dag ervoor, op donderdag 29 september, de juiste locatie bekend. Alle tips worden ook bijgehouden op The Quest-pagina op qmusic.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over