MAINSTAGE: A Flock of Seagulls, Björn Again, Genesis (Classic), Nik Kershaw, The Human League & Village People
BATCAVE STAGE: Cold Cave, Dorshetshire, Fields Of The Nephilim, Hocico, NNHMN, Pretty Addicted, Solor Dolorosa & Velvet Mist

Twee podia met de populairste rock, new wave, synthpop en disco bands uit de jaren '80. Tussen de optredens door zullen onze DJ's in de Batcave en de Dance Hall de beste new wave & synthpop nummers draaien! Koop dus nu je tickets op www.w-festival.com.

Tot ziens op 25, 26 & 27 augustus in Oostende!

Terwijl de new wavers, EBM lovers en Goth adepten zich uitleven in de BATCAVE stage met oude helden en nieuwe talenten, van Fields of the Nephilim over Project Pitchfork tot Cold Cave, wordt de mainstage er ééntje voor duimen en vingers van af te likken. Een feest voor elke rechtgeschapen 80s liefhebber!

Met op vrijdag onze meest feestelijke line-up ooit:

Het grandiose ‘Björn Again’ opent het festival om 14h, de perfecte opwarmer voor wat komen gaat. A Flock Of Seagulls en Midge Ure (ex Ultravox), samen goed voor een volledige juke-box meezing-hits zetten het feest verder en dé live afsluiter, VILLAGE PEOPLE, laat je vervolgens helemaal uit de bol gaan!

Om 22h sluit de main stage haar deuren en voor diegenen die er niet genoeg kunnen van krijgen zijn er de DANCE HALL en THE BATCAVE DJ stages waar verder feesten kan tot in de vroege uurtjes!

Op zaterdag staat kwaliteit centraal:

We openen met Nik Kershaw, in de vooravond is er Nena die ons allen in 2021 wist te verrassen met een dijk van een concert en als afsluiter (20h55) – op menig verzoek! – THE HUMAN LEAGUE! Wie de vierde en vijfde band wordt zal in februari worden onthuld!

De slotdag wordt er een eentje om nooit te vergeten en dat zal ondermeer te danken zijn aan de opener Bow Wow Wow en een echte 'afternoon headliner': Genesis (Classic) featuring Ray Wilson – één van de onvolprezen leadsingers van deze mytische band! Verwacht je aan een lawine van alle classic hits van Genesis! De 3 laatste namen van zondag worden in februari bekend gemaakt!

En ook op zaterdag én zondag blijven de DANCE HALL en THE BATCAVE jullie tijdens en na de LIVE optredens voorzien van de beste tunes!

- TICKETS -

START PRESALE DAGTICKETS:

Vandaag start de PRESALE van de (vip) dagtickets. In de prijs van een dagticket zit als extra voordeel het gratis BOOKING PROTECT Insurance package wat inhoudt dat indien je dient te annuleren voor om het even welke reden je ticket wordt terugbetaald.

De full festival (combi) tickets – regular en vip – staan nu aan het reguliere tarief, booking protect Insurance is nu optioneel te verkrijgen!

KOOP JE TICKET VOOR JE FAVORIETE FESTIVAL NU EN SPREAD THE W-FEST VIBE!!!
www.w-festival.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over