Na 4,5 jaar bij VTMKZOOM zal Joyce Beullens dit weekend de laatste keer te zien zijn bij de kinderzender. Nu zaterdag 30 augustus om 10.30 en 17.25 en zondag 31 augustus 2014 om 11.25 en 18.50 wordt immers de allerlaatste Joyceshow Show uitgezonden, waarin Joyce zelf te gast was. De opnames gebeurden tijdens een groot afscheidsfeest deze zomer in Mechelen.

Joyce wist zelf niet wat er stond te gebeuren, dus haar verrassing was groot toen bleek dat ze zelf te gast was in een speciale Joyceshow Show. Deze keer nam haar VTMKZOOM-collega Arne Vanhaecke de presentatie op zich. Joyce werd door heel wat mensen in de bloemetjes gezet: zowel haar VTMKZOOM-collega’s Arne, Bab en Femme als Bandits brachten een zelfgeschreven ode aan Joyce, ze kreeg bezoek van sheriff Jack (Sven De Ridder), met wie ze samen gespeeld heeft in de fictiereeks Jabaloe en de VTMKZOOM-dansers kwamen langs, met wie Joyce vroeger heel wat samen heeft gedanst.

Het afscheidsfeest werd afgesloten met heel wat knuffels van de kindjes uit het publiek.

Joyce Beullens: “Ik kijk terug op een geweldige tijd bij VTMKZOOM en ik ben heel blij met alle kansen die ik heb gekregen. Het afscheid in mijn thuishaven Mechelen was een fantastisch mooie kers op de taart, ik was echt overdonderd door alle verrassingen. Bedankt aan alle lieve jongens en meisjes die er bij waren!"”

Jonas Boets, netmanager VTMKZOOM: “Joyce was samen met Arne het eerste schermgezicht bij VTMKZOOM, dus voor de zender is ze een echte pionier. Ik wil haar dan ook enorm bedanken voor alles wat ze gedaan heeft. En ik niet alleen, zoveel was duidelijk op haar afscheidsshow, waar er enorm veel kijkers waren die afscheid kwamen nemen, naast alle speciale verrassingsgasten. We wensen Joyce het allerbeste en hopen dat ze af en toe nog eens binnen springt!”

Naast vast schermgezicht, heeft Joyce de voorbije jaren heel wat programma’s voor haar rekening genomen: van het actuaprogramma WOOW!, het knutselprogramma Fritsel, het muziekprogramma Zing-Je-Ding, het dansprogramma Dit is Dans tot een hoofdrol als cowgirl Bessy in de fictiereeks Jabaloe. Vorig najaar was Joyce de host van de allereerste early night talkshow voor kinderen: De Joyceshow Show én schreef ze samen met Arne het sketchprogramma Speeltijd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over