VTMKZOOM is enorm blij om aan te kondigen dat tijdens de paasvakantie, op zaterdag 12 en zondag 13 april 2014, voor de eerste keer het VTMKZOOM Circus zal plaatsvinden in de Zuiderkroon in Antwerpen. Het belooft een spetterende circusshow te worden, die door de VTMKZOOM-gezichten Arne, Bab, Femme en Joyce in goede banen zal worden geleid. Grappige clowns, uitmuntende goochelaars of spectaculaire jongleurs: het VTMKZOOM Circus zal jong en oud verbazen.

Tijdens het VTMKZOOM Circus zullen heel veel verschillende acts op het podium staan, zowel nationaal als internationaal. Zo hebben volgende artiesten hun komst alvast bevestigd: jongleur Florian Brooks die recent bekroond werd met twee Awards op het prestigieuze ‘Festival International du Cirque de Monte Carlo’, goochelaar Rafael die grote internationale erkenning geniet met zijn goochelact en shadow master Hans Davis die een speciale schaduwact brengt. Ook de flitsende diabolo-act Duobolo, clown Erico met zijn messenwerp-act en VTMKZOOM-goochelaar Jahon zijn van de partij. Ook een internationale topact uit de circuswereld staat op het programma, maar daarover volgt later meer.

Jonas Boets, station manager VTMKZOOM: “VTMKZOOM wil entertainment bieden aan de kinderen, altijd en overal, ook tijdens de schoolvakanties. En we hebben ook graag dat de ouders mee beleven. Daarom organiseren we vanaf nu het VTMKZOOM Circus. We blazen een ietwat oudere traditie nieuw leven in: gezellig met de hele familie naar het circus voor doldwaze clowns, straffe acrobaten en verbazende goochelaars. Kinderen van alle leeftijden zullen kunnen genieten van de show”.

Vanaf nu zal VTMKZOOM op het scherm uitgebreid aandacht geven aan de circuswereld in Studio KZOOM, dat elke dag vanaf 17u00 te zien is bij de kinderzender. Zo vertelt Joyce dat het haar opa is die haar gevraagd heeft of ze samen met de andere VTMKZOOM-gezichten op zijn circus wil passen. Het viertal begint alvast volop te oefenen tijdens Studio KZOOM om er helemaal klaar voor te zijn: hoe leid je een circus in goede banen? Welke tips hebben professionals voor hen?

Arne, Bab, Femme en Joyce nodigen ook de kijkers uit om naar het VTMKZOOM Circus te komen. Zo kan er elke dag een kijker een Golden Ticket winnen tijdens Studio KZOOM, goed voor maar liefst 20 plaatsen in de zaal. Anderen kunnen meespelen via de website van VTMKZOOM, want familietickets voor deze verrassende circusshow zijn enkel te winnen via vtmkzoom.be. Het VTMKZOOM Circus zal drie keer plaatsvinden: op zaterdag 12 april om 15u00 en op zondag 13 april om 10u00 en om 15u00. Bekijk de campagnespot van het VTMKZOOM Circus nu al via vtmkzoom.be

VTMKZOOM Circus zaterdag 12 en zondag 13 april 2014 in Zuiderkroon Antwerpen. Win nu je familieticket via vtmkzoom.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
VTMKZOOM Circus
Datum: 
Zaterdag 12 en zondag 13 april 2014
Locatie: 
Zuiderkroon Antwerpen

Reservatie:

Meer over