VTMKZOOM trekt er deze zomer op uit met de VTMKZOOM Karavaan, een stoet van kleurrijke caravans waarmee de kinderzender haar kijkers ook naast het scherm wil entertainen. Overal waar de VTMKZOOM Karavaan halt houdt, wordt de omgeving omgetoverd tot een tropisch paradijs op kindermaat. In de caravans valt er heel wat te beleven voor kinderen en uiteraard zijn ook de VTMKZOOM-gezichten Joyce, Femme, Bab of Arne van de partij.

Er zijn al drie van de vier steden bekend waar de VTMKZOOM Karavaan halt zal houden. Op zaterdag 2 augustus 2014 staat de Karavaan in Mechelen op het Mechelen Kinderstrand. De kids kunnen zich ook op maandag 11 augustus 2014 in Blankenberge en op woensdag 20 augustus 2014 in Nieuwpoort komen uitleven, meteen ook de opnamedagen van Tien om Tegen de Sterren op Te Zien. De vierde locatie waar de Karavaan zal stoppen, wordt later bekendgemaakt.

Met de kleurrijke caravans wil VTMKZOOM de kinderen een onvergetelijke zomer bezorgen. Zo zal er een disco-caravan staan met leuke kindermuziek, waar de kids eens goed uit de bol kunnen gaan. Meisjes en jongens kunnen ook een bezoekje brengen aan de Gekke Kapper, die hen de gekste kapsels geeft. Tussen de caravans is ook de tropische Tiki Tiki-bar terug te vinden met slush ice drankjes in de VTMKZOOM-kleuren.

Ook het zomerprogramma Olé Kongé krijgt zijn eigen caravan. Olé Kongé is tijdens de zomermaanden dus terug op antenne en zal een aantal keer worden uitgezonden vanuit de Karavaan. Net als vorig jaar zorgen Arne en Joyce voor de presentatie en hebben ze weer heel wat opdrachten bedacht voor de kinderen om allerlei leuke prijzen te winnen.

Jonas Boets, station manager van VTMKZOOM: “Omdat de zomervakantie dé periode is voor de kinderen, breken we uit de studio en trekken we heel de zomer rond met de VTMKZOOM Karavaan. We kiezen ervoor om de kinderen unieke dingen te laten beleven. We willen ze een ervaring geven die aan hen blijft kleven, net zoals op televisie. En dit allemaal helemaal gratis en in een tropisch sfeertje. Dankzij onze Karavaan wordt de zomer weer net iets plezanter!”

VTMKZOOM Karavaan

Zaterdag 2 augustus 2014 in Mechelen
Maandag 11 augustus 2014 in Blankenberge
Woensdag 20 augustus 2014 in Nieuwpoort
Vierde datum en locatie worden later nog bekendgemaakt

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over