VTMKZOOM kondigde eerder aan dat het tijdens de herfstvakantie de VTMKZOOM Speelgoedfabriek organiseert in Perron M in Mechelen. En met succes, want er werd massaal ingeschreven voor het gratis initiatief: alle plaatsjes zijn bijna volzet. Maar goed nieuws, want iedereen kan de Speelgoedfabriek meemaken: de kinderzender gaat immers voor de eerste keer live uitzenden vanop locatie. De VTMKZOOM-gezichten Arne, Bab en Femme gaan van woensdag 29 oktober tot en met zondag 2 november telkens tussen 11u00 en 17u00 live vanuit Mechelen. De kinderzender reikt tijdens de Speelgoedfabriek ook voor de eerste keer de VTMKZOOM-Speelgoedawards uit.

Jonas Boets, station manager VTMKZOOM: “Spannend moment voor VTMKZOOM: voor de eerste keer live gaan. Voor ons als kinderzender is dat zeker een uitdaging, maar het klopt volledig bij wat we willen bereiken: iedereen kan onze Speelgoedfabriek meemaken, ter plaatse of via het tv-scherm. Onze gezichten Arne, Bab en Femme zijn er helemaal klaar voor, ze kunnen niet wachten tot ze de deuren van de fabriek kunnen openen. Wat er ook gebeurt: the show will go on (lacht).”

Eerste keer uitreiking van VTMKZOOM-Speelgoedawards
Nieuw is ook dat de kinderzender op zondag 2 november 2014 voor de eerste keer de VTMKZOOM-Speelgoedawards zal uitreiken, live van op de Speelgoedfabriek. Hiervoor werden vier gekke categorieën opgesteld, waarvoor kinderen hun nominaties konden doorgeven. Wat vinden kinderen het allerleukste speelplaatsspel? Wat is hun meest favoriete slechtweerspel? Wat is volgens hen het tofste slimmerikenspel en wat is het gezelligste vanuitdezetelspel? Iedereen kan vanaf nu stemmen op vtmkzoom.be en zo mee bepalen welke spelletjes de eerste VTMKZOOM-Speelgoedawards zullen binnenrijven.

De VTMKZOOM Speelgoedfabriek staat garant voor heel wat speelplezier: de kinderen kunnen door een speciaal aangemaakt fabrieksparcours op VTMKZOOM-maat wandelen en daar meespelen met de leukste speelgoed-activaties. Tekeningen maken van de VTMKZOOM-gezichten in de VTMKZOOM-tekenacademie, de magische heldendrank van Koning Lou drinken, langsgaan bij het Hebdetgezien?!-spiegelpaleis, het tegen elkaar opnemen tijdens een sessie sumo-worstelen in de speciale Studio KZUMO-arena of al spelenderwijs een doktersdiploma behalen, het zijn maar enkele van de dingen die er te doen zijn. Voor de ouders is er dan weer een aparte ‘ouderzone’, waar ook zij zich kunnen uitleven met heel wat speelgoed van vroeger.

VTMKZOOM Speelgoedfabriek / Perron M - Mechelen van woensdag 29 oktober tot zondag 2 november 2014 dagelijks live uitzending tussen 11u00 en 17u00 bij VTMKZOOM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: