De eindejaarsperiode komt stilaan dichterbij en VTMKZOOM wil er dit jaar een onvergetelijke Kerstmis van maken. Daarom pakt de zender uit met een heuse VTMKZOOM Wensmachine: kinderen kunnen hun grootste wens doorgeven, die misschien wel waargemaakt wordt door de VTMKZOOM-gezichten Arne, Joyce, Femme en Bab.

Arne, Joyce, Femme en Bab doorkruisen Vlaanderen vanaf 14 december 2013 met hun Wensmachine, waar kinderen hun wensen kunnen komen afgeven aan de wenselfen en een mooie VTMKZOOM-kerstbal ontvangen. Je kan de Wensmachine op zaterdag 14 december vinden in Hasselt op het Marktplein, op zondag 15 december in Roeselare op De Munt, op woensdagnamiddag 18 december in Mechelen op de Botermarkt, op zaterdag 21 december op de kerstmarkt in Turnhout en op zondag 22 december in Gent voor het shoppingcenter Gent- Zuid, dit telkens tussen 14u00 en 18u00. Je kan ook vanaf vandaag, dinsdag 10 december, je wens al doorgeven via vtmkzoom.be. Bekijk de oproepspot van de actie via deze link.

Een bad nemen in chocolade, een groot sneeuwballengevecht in de tuin, een rendier voor de deur of een gigantische roze teddybeer om mee te slapen? Arne, Joyce, Femme en Bab kiezen samen met hun wenselfen de leukste en orgineelste wensen en gaan aan de slag om die te vervullen. Wil je graag jouw wens laten weten? Kom dan zeker op 14, 15, 18, 21 of 22 december naar de grote VTMKZOOM Wensmachine of surf naar vtmkzoom.be.

Het resultaat van de wensmachine ontdek je in het programma VTMKZOOM Wensmachine, dat van 23 december tot en met 27 december 2013 dagelijks wordt uitgezonden om 18u30 bij VTMKZOOM.

VTMKZOOM-Kerstsingle

Om het kerstverhaal compleet te maken, heeft VTMKZOOM ook een eigen Kerstsingle opgenomen. Voor de muziek zorgde de Nederlandse dj Fresh-M en Arne heeft hierop een eigen tekst geschreven. Het liedje zelf wordt ingezongen door Arne, Bab en Joyce.

Bij het nummer hoort ook een heuse videoclip en dat belooft geen doorsnee video te worden. Op zaterdag 14 december 2013 organiseert VTMKZOOM immers een grote lipdub - een clip waarbij de deelnemers het liedje meezingen of playbacken en die in één keer wordt opgenomen - aan de Wensmachine in Hasselt. Daarin figureren niet alleen de VTMKZOOM-gezichten, maar kan ook iedereen die zin heeft mag meedoen.

VTMKZOOM Wensmachine
Geef nu je wens door via
VTMKZOOM.be of kom langs bij de VTMKZOOM Wensmachine, telkens tussen 14u00 en 18u00 op:

  • Zaterdag 14 december in Hasselt (Marktplein)
  • Zondag 15 december in Roeselare (De Munt)
  • Woensdag 18 december in Mechelen (Botermarkt)
  • Zaterdag 21 december in Turnhout (kerstmarkt)
  • Zondag 22 december in Gent (shoppingcenter Gent-Zuid)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: