Op zaterdag 1 en zondag 2 april organiseert VTM het eerste Schlagerfestival. Dat gebeurt in samenwerking met de Ethias Arena in Hasselt, waar het evenement ook plaatsvindt. Het “Schlagerfestival 2006” brengt een heel gevarieerd palet van artiesten, die allemaal hun mooiste levensliedjes brengen.

Op de affiche staan al heel wat grote namen. Zo mocht natuurlijk Laura Lynn niet ontbreken. Nadat ze vorig jaar stormenderhand Vlaanderen veroverde, staat ze nu voor haar doorbraak in Nederland. Ook Nicole en Hugo, Willy Sommers en Jimmy Frey zullen er zijn. De komende weken zal dit lijstje nog verder aangevuld worden met verscheidene grote namen uit Vlaanderen en Nederland.

VTM heeft als enige Vlaamse televisiezender steeds een plaatsje vrijgehouden voor een muziekprogramma, dat bovendien altijd veel aandacht had voor nummers en artiesten van bij ons. “Tien Om Te Zien”, dat binnenkort z’n 17de verjaardag viert, is al die tijd het meest populaire en best bekeken muziekprogramma geweest op het Vlaamse scherm. VTM wil die lijn in de toekomst nog verder doortrekken. Het “Schlagerfestival 2006” is daar alvast een voorbeeld van.

De kaartenverkoop voor het “Schlagerfestival 2006” is open. Bestellen kan via www.sherpa.be of op het telefoonnummer 070/34 50 50.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: