Vandaag, vrijdag 24 april 2020, komt de Nationale Veiligheidsraad samen voor een nieuwe cruciale vergadering over de komende weken en maanden naar aanleiding van de coronacrisis. Welke nieuwe maatregelen worden getroffen en wat blijft hetzelfde? VTM NIEUWS breekt meteen in met een extra nieuws zodra de persconferentie start. In de nieuwsuitzending van 19.00 houdt VTM NIEUWS vinger aan de pols en geven de belangrijkste experts, politici en virologen meer toelichting.

Daarnaast brengt VTM NIEUWS op vrijdagavond om 21.30, na de dubbelaflevering van de telenovelle Sara, een Special waarin nieuwsanker Dany Verstraeten de belangrijkste vragen van Vlamingen voorlegt aan gasten als viroloog Marc Van Ranst, minister-president Jan Jambon en Lieven Boeve, de directeur-generaal van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen. Welke gevolgen hebben de nieuwe beslissingen en hoe moeten we daarmee omgaan?

VTM NIEUWS-anker Dany Verstraeten: "Iedereen in Vlaanderen zit te wachten op de nieuwe beslissingen en laatste updates naar aanleiding van de Nationale Veiligheidsraad aanstaande vrijdag. Bij VTM NIEUWS zit de kijker op de eerste rij. We laten het nieuws niet los en gaan voor duidelijke antwoorden.”

Kijkers kunnen alle updates over de coronacrisis op de voet volgen bij VTM en via HLN LIVE.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over