In de nacht van zondag op maandag worden in het Dolby Theatre in Los Angeles de Oscars uitgereikt en wordt duidelijk of The Broken Circle Breakdown zijn nominatie in de categorie beste niet-Engelstalige film kan verzilveren.

VTM NIEUWS volgt dit moment suprême uiteraard op de voet en zorgt er voor dat de Vlaamse kijker op maandag 3 maart 2014 bij het ontwaken meteen geïnformeerd is over winst of verlies én meteen de eerste reactie kan volgen van Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en regisseur Felix Van Groeningen.

VTM NIEUWS Extra is op maandag 3 maart 2014 om 07u00 volledig gewijd aan de Oscars. Stef Wauters ankert vanuit de studio in Vilvoorde en ontvangt filmregisseur Jan Verheyen aan zijn nieuwsdesk. Stef Wauters schakelt ook rechtstreeks door naar de bridge over de rode loper in het Dolby Theatre in Los Angeles, waar Birgit Van Mol live de eerste reactie en commentaren van Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en Felix Van Groeningen registreert.

VTM NIEUWS Extra volgt ook de initiatieven rond de Oscar-uitreiking in eigen land. Journaliste Aagje Vanthomme zal Vlaanderen doorkruisen en de temperatuur tijdens de Oscarnacht meten. Mis niks van de Oscars bij VTM NIEUWS. Volg ook Birgit Van Mol in Los Angeles via Twitter.

VTM NIEUWS Extra: De Oscars met de eerste reactie van Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en Felix Van Groeningen in Los Angeles maandag 3 maart 2014 om 07u00 ‘s ochtends

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: