VTM en Ethias Arena zetten in april het allereerste Schlagerfestival met groot succes in de markt. Ruim 16.500 uitbundige fans dansten in een uitverkochte arena de polonaise op de tonen van o.a. Laura Lynn en Koos Alberts. Een dolle mix van nostalgie, sfeer en schitterende artiesten zorgden voor uren plezier van de bovenste plank.

Niet alleen de concerten waren een succes, ook de uitzendingen op VTM waren een schot in de roos. Niet minder dan 600.000 Vlamingen herbeleefden dit muziekfeest in hun huiskamer, goed voor een markaandeel van bijna 30%.

Gezien het overweldigend succes van het eerste Schlagerfestival lag het voor de hand dat een tweede editie niet kon uitblijven.

Op zaterdag 31 maart 2007 opent de Ethias Arena opnieuw haar deuren. Met trots kondigen wij Freddy Breck, Marianne Weber en Mieke aan die ondertussen in het genre een verbluffend palmares wisten neer te zetten.

Maar ook Dennie Christian is weer van de partij. Vorig jaar veranderde hij na de pauze de arena in enkele seconden in een kolkende, enthousiaste massa mensen. We zien het 'm graag opnieuw doen.

Uiteraard zijn onze Vlaamse 'groten' ook van de partij: Bart Kaëll, Luc Steeno en … Laura Lynn. Dé Schlagerkoningin, onderbreekt haar exclusieve tour doorheen Vlaanderen alléén voor dit Schlagerfestival. Deze affiche zal in de loop van de volgende weken nog worden aangevuld met enkele boeiende, verrassende namen. Hou dus zeker de site in het oog.

De ticketverkoop voor het 'Schlagerfestival 2007" is open en kaarten kunnen worden besteld via 070/34.50.50. of www.sherpa.be. Meer info vind je op www.hetschlagerfestival.be. Wees er snel bij voor de beste plaatsen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: