VT4 pakt volgend voorjaar uit met de grootste talentenjacht ooit. In “Supertalent in Vlaanderen” zullen gewone en ongewone mensen hun uitzonderlijke talenten aan Vlaanderen tonen. Wie in de grote finale het publiek het best weet te entertainen wordt het “Supertalent in Vlaanderen”.

Je hebt zangwedstrijden en danswedstrijden, maar nooit was een talentenjacht zo universeel als deze “Supertalent in Vlaanderen”. Acrobaten, illusionisten, comedy-acts, imitatoren, zangers, dansers, beatboxers , ... maar ook iedereen met een apart, ongewoon of nooit gezien talent moét ongetwijfeld zijn kans wagen in deze wervelende show.

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, met hoeveel je ‘t doet, wat je doet of hoe je ’t doet. Als je het maar supergoed doet.

Supertalent in Vlaanderen is de Vlaamse versie van “America’s Got talent”. Afgelopen zomer had het Amerikaanse NBC met dit format een absolute kijkcijferhit te pakken. Een 2de seizoen is reeds in de maak. Het format verovert intussen de wereld: Australië, Groot-Brittanië, Israël, Rusland, Oekraïne maken binnenkort een lokale versie.

Ook de Franse zender M6 gooit momenteel hoge ogen met ‘Incroyable Talent’ (De eerste aflevering haalde meer dan 5 miljoen kijkers en gaf de zender een 50% hoger marktaandeel dan gebruikelijk). De Vlaamse versie zal geproduceerd worden door Fremantle Media.

SUPERTALENT IN VLAANDEREN
VT4 gaat op zoek naar nieuw supertalent in Vlaanderen. Kan jij iets wat anderen niet kunnen? Heb jij een uitzonderlijke podium-act ?
Kan jij een groot publiek 3 minuten lang boeien en entertainen?

Schrijf je dan als de bliksem in voor de grootste en breedste talentenjacht ooit gehouden in Vlaanderen, want VT4 gaat op zoek naar talent dat werkelijk schreeuwt om ontdekt te worden. Kan je zingen, beatboxen of dansen.

Ben je jongleur, illusionist of acrobaat,
stand-up comedian, immitator of rasentertainer... het maakt werkelijk niet uit hoe jong of oud je bent, met hoeveel je bent, wat je kan of hoe je het doet. Als je het maar supergoed doet!

Toon ons je talent en wie weet mag je straks heel Vlaanderen ervan overtuigen…. Inschrijven is eenvoudig: je kan mailen naar supertalent@vt4.be of een brief sturen naar “Supertalent in Vlaanderen”, Postbus 200, 1930 Zaventem 1, liefst mét videofragment.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: