De Komedie Compagnie nu in première met "Kassa Kassa" - ondertussen worden plannen gesmeed voor het komende theaterseizoen.

Nog enkele dagen geduld en dan gaat de nieuwste komedie van De Komedie Compagnie in première: Kassa Kassa. De cast heeft het bekende "repetitiekot" verlaten en verkent het decor van deze heerlijke komedie. Regisseur Christophe Ameye, die ook de bewerking van het stuk maakte, stoomt de cast helemaal klaar voor een schitterende reeks voorstellingen in Theater Elckerlyc. Dirk Van Vooren, Ben Rottiers, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Lulu Aertgeerts, Katrien De Becker, Ludo Hellinx, Agnes De Nul en Dirk Lavrysen hebben er zin in.

De komedie compagnie smeedt ook al volop plannen voor het komende theaterseizoen: Wendy Van Wanten en Jan Van Dyke in de franse komedie "oscar".

Naast de repetities die volop bezig zijn voor KASSA KASSA, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de programmatie voor het komende theaterseizoen. Ook dan brengt De Komedie Compagnie grote namen op de affiche. Er wordt al uitgekeken naar acteurs Herbert Flack en Carry Goossens in “Smullen met snullen”. De Komedie Compagnie is bijzonder enthousiast en fier dat ze nog twee namen kunnen bevestigen: komiek Jan Van Dyke en actrice Wendy Van Wanten schitteren in het voorjaar van 2016 in de Franse komedie "Oscar". Dit stuk werd in de jaren '60 legendarisch met Louis de Funès in de hoofdrol. Om zeker naar uit te kijken dus!

Vanaf deze week in Theater Elckerlyc - Kassa kassa - veel lach voor weinig geld

Eddy werd 2 jaar geleden ontslagen en heeft dit nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Hij bedenkt een ingenieus plan om de dalende inkomsten te compenseren. Toen één van zijn huurders emigreerde, bleef vadertje staat maar uitbetalingen doen op die zijn oude adres. Een gemakkelijke bijverdienste als je zonder job zit! Als echter de inspecteur van sociale zaken voor de deur staat is de paniek groot! Van dan af volgen de dolste verwikkelingen, gekke misverstanden en persoonsverwisselingen mekaar in razend tempo op.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kassa Kassa
Datum: 
Vanaf 13 maart 2015
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over