De vriendinnenclub "The Flying Vapeurs" (Nele Goossens, Ann De Winne, Anne Mie Gils en Lulu Aertgeerts) zakt op 14 december af naar Capitole Gent.

VAPEURS is een muzikale komische voorstelling waarbij alle taboe rond “vapeurkes” (zoals ze in Gent zeggen) uit de weg wordt gegaan. Dé ideale ontspanning op een vrijdagavond voor alle vrouwen die in de overgang zitten, er tegenaan hikken of het net achter de rug hebben. Nachtelijke zweetbuien, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen, … Het komt allemaal aan bod in de vorm van herkenbare verhalen, komische scènes en heerlijke songs.

"Vapeurs", een échte vriendinnenkomedie op 14 december om 20u30 in Capitole Gent.

Deze swingende komedie gaat alvast het spook van de overgang niet uit de weg... "VAPEURS" is een herkenbare vriendinnenkomedie over en door vrouwen die in de overgang zitten, er tegenaan hikken of het net achter de rug hebben. Nachtelijke zweetbuien, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen... het komt allemaal aan bod in de vorm van herkenbare verhalen, grappige scènes en af en toe een heerlijke song. Deze komedie wordt gespeeld door vier bijzonder straffe actrices: Ann De Winne, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Vapeurs
Datum: 
14 december om 20u30
Locatie: 
Capitole Gent

Reservatie:

Meer over