De succesvolle Vrienden Voor Het Leven-concerten krijgen in 2017 een tweede editie. Na De Romeo's, Lindsay en Jan Smit, trekken volgend jaar Laura Lynn, Frans Bauer, Lindsay en Christoff samen op muzikaal avontuur. "Artiesten en fans die met elkaar verbroederen, samen een unieke avond beleven waar alle hits aan bod komen, maar ook unieke duetten en combinaties, met begeleiding van een liveband in een uniek décor. Een unieke formule die werkt en die vraagt om een vervolg", klinkt het bij de organisatie. Tickets voor de concerten in Roeselare (03/02), Antwerpen (14/10), Hasselt (04/11), Wieze (17/11) en Oostende (25/11), kunnen besteld worden op www.vriendenvoorhetleven.be

"Als wij de mensen een fijne avond kunnen bezorgen met onze liedjes én met de dingen die we samen gaan doen, dan is ons missie geslaagd", zegt Laura Lynn enthousiast. "Wees maar zeker", zegt Lindsay bevestigend. Beide dames kunnen het prima met elkaar vinden en dus is er van onderlinge concurrentie geen sprake. "Je mag niet vergeten dat wij elkaar allemaal vaak tegenkomen hé. Uiteraard schept dat een band, zowel op het podium als achter de schermen", zegt Christoff die bevestiging krijgt van collega Frans Bauer: "Toen mijn Vlaamse vrienden mij vroegen om mee te gaan, heb ik geen seconde getwijfeld, integendeel. Ik vind dit ontzettend spannend, want deze tour is voor ons allemaal een uitdaging. Uiteraard brengen we de bekende stukken, maar we gaan ook dingen samen doen en dat maakt het zo bijzonder!"

De komende weken stemmen de vrienden hun repertoire verder af. "We hebben allemaal drukke agenda's, maar dankzij WhatsApp en FaceTime zijn er veel mogelijkheden hé", zegt Christoff. Van alle vrienden staat Laura Lynn er het beste voor, want zij nam met Frans Bauer al een duetten-album op én ze kent het repertoire van Lindsay bijna van buiten: "Klopt. Ons dochter Eliana is fan van Lindsay en dus speelt haar muziek vaak bij ons thuis. Dat komt mij nu goed uit", zegt ze met een brede glimlach. "Pas op, dit wordt echt wel werken. Het gaat om ons, dé vrienden. Als we op het podium staan, zijn we allemaal gelijk. We hebben samen dezelfde missie; ons publiek, onze fans een unieke avond bezorgen, waar ze na afloop nog jaren over spreken", zegt Frans Bauer. "Je moet het meemaken om het te geloven! Echt waar, de Vrienden Voor Het Leven-tour is zo tof om mee te maken. Of je nu op het podium staat of in de zaal zit, het is in alle opzichten de moeite", zegt Lindsay.

Tickets voor de Vrienden Voor Het Leven-concerten kunnen besteld worden via www.vriendenvoorhetleven.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: