In de winkels zijn momenteel al volop chocolade paaseieren en -hazen verkrijgbaar. Dat kan maar één ding betekenen: Pasen komt in zicht! Afgelopen zaterdag begon dan ook de voorverkoop van de reguliere tickets, simultaan met de start van 3FM Presents: Paaspop.

Inmiddels is het programma uitgebreid met de volgende acts: Douwe Bob, Quintino, Afterpartees, Sick Individuals, Danny Vera, Huoratron, Memphis Maniacs (primeur nieuwe show), Coen & Sander, zZz, Ganz, Andy C, ROD, Gorgon City, Pitto, Roy de Roy, Katastroof, Puinhoop Kollektiv presents De Ballenbak show ft. Kid de Luca en David Ghetto, AC/DC UK (tribute to AC/DC), The Ultimate Guns ‘n Roses Tribute, Hats off to Led Zeppelin (UK No.1 tribute to Led Zeppelin).

Paaspop wordt gehouden op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2015 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Korte info over de nieuw toegevoegde acts

De toegevoegde acts zijn helemaal des Paaspops: een avontuurlijke combinatie van grote namen & gevestigde artiesten versus getalenteerde nieuwkomers & (nog) onbekende lekkernijen op het gebied van theater, comedy, entertainment en muziek in alle genres - van eclectische electric tot zware edelmetalen en alles daartussen. Een kort overzicht van enkele acts:

De sympathieke singer-songwriter Douwe Bob is deze week de hoogste binnenkomer in de Mega Top 50 met het duet Hold Me (samen met Anouk), dat ze onlangs in De Wereld Draait Door uitvoerden. Energieke 70’s poppunk en garagerock komt van het veelbelovende jonge vijftal Afterpartees dat onlangs zijn debuutplaat uitbracht en vorige week op het Groningse Eurosonic-Noorderslag talk of the town was.

Songwriter en zanger-muzikant Danny Vera maakt mooie (Americana) popliedjes in het straatje van Chris Isaak, Roy Orbison en Elvis Presley. Danny en zijn muzikanten vormen de vaste huisband van het TV-programma Voetbal International.

DJ-producer Quintino is een begrip in de electrohouse en daarbuiten, mede dankzij zijn twee nummer-1 hits Rap Das Armas en Epic en overige krakers Selecta, Go Hard en Fatality. Quintino staat momenteel op de 86e positie in de DJ Top 100.

Ook de gevierde Memphis Maniacs (een live mash-up collectief met een bijzondere staat van dienst voor een band zonder album, label of airplay) behoeven geen introductie meer. Ze speelden talloze festivals waaronder Paaspop, Dance Valley, Oerol, Parkpop en Zwarte Cross plat. Dit jaar geven de Masters van de Mash-Up op Paaspop de primeur van hun hagelnieuwe show met volledig nieuwe mash-ups. Nog beter, nog strakker, maar nog steeds 100% Maniacs.

Website & Social Media

Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands, superdeluxe camping en overige nieuws.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Paaspop 2015
Datum: 
vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2015
Locatie: 
festivalterrein De Molenheide in Schijndel

Reservatie:

Meer over