‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ moeten Mark en Hilde gedacht hebben. Intussen telt hun gezin 8 jonge spruiten. De vijf oudste kids hebben er niet beter op gevonden dan Hanne en haar team naar Geel te brengen. Niet om gezellig een stuk taart te eten, maar om de boel daar eens grondig te verstoren.

Terwijl hun ‘coole’ pa Mark en hun ietwat nerveuzere mama Hilde een weekend op hotel verblijven, maken ze er een boeltje van. De eetkamer met de grote tafel erin moet veranderen in een kabouterdiscotheek. In kabouterdiscotheken zijn de deurtjes klein, kunnen de tafeltjes zweven en speelt de muziek altijd keihard!
Vader Mark willen ze een lesje leren. Hij moet maar eens vaker samen met z’n kids naar leuke kinderprogramma’s kijken op televisie. En wie niet horen wil, moet voelen! Misschien kan het ‘vaderslot’ van Thomas en Ruud de boel vooruit helpen...

Dochter Charlotte droomt stiekem van een slaaphoek vol boerderijdieren en een grastapijt. Het is nu of nooit! Als ze eens lief naar Erik kijkt, krijgt ze het misschien wel gedaan.
De speelkamer moet er óók aan geloven. Het is er te kil en te koud. Op aansturen van de jeugd verandert die in ‘de hel’. Kortom, de kids hebben veel duivelse ideeën, en hun ouders wacht ongetwijfeld een ‘warm’ onthaal.

Voorlopig laatste Huis op Stelten morgenavond om om 20u35 op VT4

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: