Wordt het echt iets tussen Dick (Ben Segers) en ‘Ons Lindeke’ (Rilke Eyckermans) of steken haar ouders er een stokje voor? En hoe oprecht zijn de gevoelens van Dick voor Linde? Slaagt Belinda (Maaike Cafmeyer) er in om Zjempie (Peter Van den Eede) en Valentina (Anna Tenta) voorgoed uit mekaar te drijven? En zullen Herman (Peter Thyssen) en Eddy (Jan Van Looveren) het bedrijf van hun vader kunnen redden, nadat ze met open ogen in een valstrik van grote concurrent Daan Renders (Sven de Ridder) zijn gelopen?

Ook in hun derde seizoen kunnen De Zonen van Van As een mooi bedrijfsresultaat voorstellen. Toch zeker qua kijkcijfers. De Vlaamse comedy rond kleine zelfstandigen en grote ego’s scoorde de voorbije maanden gemiddeld 658.000 kijkers en 31,7% marktaandeel (live+7).

Kijkers zagen hoe Eddy en Herman blijven klungelen en qua aanpak en flair voor zaken nog niet aan de tippen van hun vader Frans (Jaak Van Assche) komen. En die Frans slaagt er maar niet het bedrijf los te laten, en meer tijd te spenderen met zijn nieuwe liefde Maïda (Bo Bojoh). In seizoen drie kwamen ook heel wat nieuwe figuren zich moeien bij Van As, zoals Bambi (Wouter Bruneel), Belinda (Maaike Cafmeyer) en de twee excentrieke mecaniciens, broers Valère en Pol Dockx (Michael Vergauwen en Bert Huysentruyt).

De seizoensfinale van De Zonen van Van As zal de fans met honger naar meer de zomer insturen. Want de saga van de familie Van As gaat gewoon verder, met evenveel smeuïge ontwikkelingen als er zwart geld in de boekhouding zit. Van de zomer staan alle castleden sowieso opnieuw voor de camera’s want dan beginnen de opnamen van seizoen 4.

De Zonen van Van As, voorlopig laatste aflevering op zondag 21 mei om 19.55

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: