Graspop Metal Meeting, NMBS en De Lijn slaan weer de handen in elkaar om je op een vlotte én voordelige manier naar het festival te brengen. Met de trein reis je supervoordelig naar het station in Mol. Tussen het station in Mol en de festivalweide voorziet De Lijn een pendeldienst. Geen filestress, enkel plezier en vertier met je vrienden!

Voordelig e-treinbiljet: voor 10 euro reis je heen en terug

Vorig jaar lanceerde NMBS al een ruime zomer campagne gericht op festivals. Dit jaar zullen ze de festivaltreinen blijven stimuleren om zo festivalgangers vlot op hun bestemming te brengen en hernieuwt NMBS de samenwerking met Graspop Metal Meeting. Festivalgangers betalen slechts 10 euro voor een e-treinbiljet met bestemming Mol. Dat biljet omvat de treinreis heen-en-terug in 2de klas vanaf eender welk Belgisch station naar het station MOL. Je kan de datum van de heen- en van de terugreis kiezen binnen de periode van donderdag 16 t.e.m. maandag 20 juni 2016.

Het Graspop Metal Meeting e-treinbiljet is te koop vanaf woensdag 25 mei 2016, uitsluitend online via www.nmbs.be/graspop. Bovendien maak je kans op een van de vele Graspop Experience pakketten. Zo’n pakket bevat onder meer een signing fastlane ticket waarmee je de wachtrij aan de signeerstand voorbij mag steken, een exclusieve backstage tour en een skydeck pass om je favoriete band te zien spelen vanaf het platform op de front of house aan de mainstage.

NMBS voorziet extra capaciteit om alle festivalgangers snel op hun bestemming te brengen. Toch zullen er geen nachttreinen rijden. Als je op het einde van elke festivaldag met de trein terug naar huis wilt, weet dan dat de laatste trein al omstreeks 22uur vertrekt uit het station van Mol. Festivalgangers die de eerste trein de dag nadien willen nemen, kunnen overnachten op de Graspop camping. De toegang tot de camping is inbegrepen in elk festivalticket.

Pendeldienst voor alle festivalgangers

De Lijn voorziet een pendeldienst tussen het station van Mol naar het festival, en tussen het festival en de K+R zone in het centrum van Dessel (met een tussenhalte aan de ingang van Metal Town). Festivalgangers met een festivalticket kunnen hier vrij gebruik van maken.

Bevestigd voor #GMM16

Abbath, Amaranthe, Amon Amarth, Anthrax, Arcturus, Apocalyptica, Atreyu, August Burns Red, Black Sabbath, Borknagar, Bullet for My Valentine, Bury Tomorrow, Dark Funeral, Delain, Devil You Know, Dirkschneider, Disturbed, Down, Dropkick Murphys, Eisbrecher, Firewind, Fleshgod Apocalypse, Foreigner, God Dethroned, Gojira, Grand Magus, Heaven Shall Burn, In the Woods, Iron Maiden, Killswitch Engage, King Diamond, La Muerte, Legion of the Damned, Loudness, Megadeth, Monuments, Moonsorrow, Moonspell, Myrkur, Nightwish, Norma Jean, Obituary, Oomph!, Overkill, Paradise Lost, Pennywise, Powerwolf, Raven, Sacred Reich, Satyricon, Saxon, Shinedown, Shining (SE), Sixx:A.M., Skillet, Slaves, Slayer, Testament, Tesseract, The Algorithm, The Amity Affliction, The Midnight Ghost Train, The Raven Age, The Wild Lies, Thy Art Is Murder, Tremonti, Trivium, Turnstile, Twisted sister, Virgin Steele, Volbeat, Windhand, Zakk Wylde. Lees hier alle info over de bands

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Graspop Metal Meeting
Datum: 
17 - 18 - 19 juni 2016
Locatie: 
Dessel

Reservatie:

Meer over