Wie de zomer doorbrengt in Brussel, zal er ten volle kunnen genieten van heel wat activiteiten en evenementen. De VOO Movie Experience in Thurn&Taxis wordt de hotspot voor filmliefhebbers. In deze openluchtcinema van zo’n 150 plaatsen kan je niet te missen klassiekers meepikken op het grote scherm in augustus en september.

Meer dan ooit is Thurn&Taxis dé plek voor een filmuitje met vrienden of familie. De openluchtcinema kwam er in het kader van de tentoonstelling Photocity en vervoegt de vele activiteiten die al aanwezig zijn op de site. De 150 ligstoelen ontvangen het publiek van donderdag tot en met zaterdag (om 18u of 19u). Je kan er onder de blote sterrenhemel en op groot scherm zowel naar kaskrakers als grote klassiekers van de zevende kunst komen kijken.
Dit initiatief gaat uit van Photocity, een conceptuele fototentoonstelling die nog tot september loopt in Thurn&Taxis. De organisatoren van de expo willen op die manier de filmsector een hart onder de riem steken. Wie een ticket heeft voor Photocity heeft tevens toegang tot de voorstellingen van de VOO Movie Experience. Zo kan je grote films (her)ontdekken in een verrassend en origineel kader. Op het programma staat onder andere Bohemian Rhapsody, De Leeuwenkoning, Mamma Mia, Parasite en The Notebook.

Het evenement vindt plaats in openlucht en is dus volledig covid safe. Zo zijn de ligstoelen geplaatst in overeenstemming met de regels voor social distancing.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: