Vonken & Vuur, het nieuwe studioalbum van Clouseau kwam gisteren meteen op de 1ste plaats binnen in de Ultratop. De cd kreeg al een platinum award nog vóór de cd in de winkel lag en na het eerste weekend kwamen de eerste bijbestelling vlot binnen.

De single Vonken & Vuur en De Tegenpartij zijn ongetwijfeld de trekkers van het album dat langs verschillende kanten "het beste Clouseau-album ooit" wordt genoemd.De Tegenpartij staat momenteel dan ook al op nummer 4 in de Ultratop en ook daar bestaat de kans dat de single doorstijgt tot een eerste plaats.

Koen en Kris Wauters zijn nog volop hun "Vonken & Vuur" aan het promoten. Zo kan je ze vanavond in Shoot op ketnet zien en deden ze gisteren ook hun bijdrage aan Kom op tegen kanker op één. Maandag zijn ze The Artist op Jim tv en woensdag 11 april trekken Koen en Kris naar Hasselt & Antwerpen voor signeersessies. Clouseau trekt later deze maand nog naar Disney met Donna voor een live optreden en met Radio 2 gaan ze barbequen. Drukke tijden dus voor de Wouters - broers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: