Goele Bormans

Erna wou altijd al ballerina worden net zoals haar moeder. Maar haar moeder vond haar lichaam niet optimaal voor een ballerina. Daarom besloot Erna haar bezig te houden met haar andere passie, mode. Ze opende een winkel waar iedereen met een maatje meer zich in de hemel waant. Volmaakt is een plus size boetiek waar iedereen zich direct op zijn/haar gemakt voelt en zeker iets vindt waar hij/zij zich goed in voelt. De klanten staan dan ook al aan te schuiven voor de boetiek zelfs voor ze open is.

De musical vertelt het verhaal van Erna en haar klanten. Ieder komt met een verschillend verhaal. Wat de musical heel afwisselend maakt. Het is een leuke plezante musical die je vaak aan het lachen maakt. Daar bovenop krijg je nog eens fantastische stemmen te horen! Wat zelfs af en toe voor kippenvel zorgt… Martin De Jager mag in de rol kruip van Erna. De rode draad door het verhaal. Zij heet de klanten welkom met haar prachtige stem. Maar ook de stemmen van de klanten zijn fantastisch. Veel variatie zorgt ervoor dat het stuk constant interessant blijft om naar te zien. Een avond vol plezier en muzikaal genot is gegarandeerd. Zeker eens de moeite om te gaan kijken!

Jos Boer, An Lauwereins, Daisy Thys, Elke Buyle en Peter Lavaert mochten in de kleren kruipen van verschillende klanten. Elk kreeg een aantal rollen voor de zich die vaak uiteenlopend waren, wat wel fijn was om te zien. Een knappe prestatie van de voltallige cast! De regie viel in handen van Niels de Valk. Ook waren er live muzikanten wat een musical toch wel afmaakt. Het was de eerste productie van So What Productions. Een gloed nieuwe vzw die veel zin heeft om ons nog veel avonden vol amusement te bezorgen.

Meer info kan je vinden op: www.sowhatproductions.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: