Seal the Deal & Let’s Boogie! Graspop Metal Meeting kent zijn vierde headliner. Wederom een kanjer. Want na Guns ’N Roses op donderdag, Iron Maiden op vrijdag, Ozzy Osbourne op zondag, vervoegt de Deense metaltrots Volbeat de headliners van GMM 2018. Ze zijn er op zaterdag 23 juni.

Graspop Metal Meeting – dit jaar in een XL vorm – vindt plaats van donderdag 21 juni tot en met zondag 24 juni in Dessel. Met de aankondiging van Volbeat als headliner voor zaterdag 23 juni start vanaf nu zaterdag 9 december ook de verkoop van dagtickets voor het festival. Combitickets zijn al sinds 18 november in verkoop. Tickets voor Graspop Metal Meeting zijn te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

En of Volbeat op de juiste plaats staat als hoofdact van Graspop Metal Meeting. Hun sound van heavy metal met flinke dosis rebelse rockabilly en groovy gitaren wordt erg gesmaakt in België. Het meest recente album “Seal the Deal & Let’s Boogie” schoot vorig jaar bij release gelijk naar #1 in de Ultratop album chart. Volbeat is in Dessel graag gezien. De Denen komen voor een derde keer als headliner naar Graspop Metal Meeting.

De line-up van GMM18 begint aardig vorm te krijgen. Er zijn nu een vijftigtal namen gekend waaronder de vier headliners. De verdere invulling van het programma en dagindeling volgen héél snel. Een overzicht van de reeds aangekondigde namen is hier consulteerbaar.

Tickets voor Graspop Metal Meeting 2018 zijn te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Momenteel zijn er combitickets, combitickets XL, VIP combitickets XL, GMM-Tokens en logementen in Metal Town te koop. De dagtickets gaan zaterdag 9 december om 10u in verkoop. Alle ticketinfo is beschikbaar via graspop.be/nl/tickets.

Over GMM2018. Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 tem 24 juni. Voor de 23ste keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Op de affiche, traditiegetrouw, enkel de beste bands: van hardrock tot death metal, van black metal tot punk tot metalcore, en nog veel meer. Verzamelen geblazen voor tienduizenden metalheads van over heel de wereld. Het wordt weer een zware metalen hoogmis vol episch gitaargeweld, snelle blastbeats en brutale screams.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Graspop Metal Meeting
Datum: 
21 - 24 juni 2018
Meer over