Op vrijdag 29 juni komen Kaiser Chiefs naar Rock Werchter. De groep is zot van voetbal; dus willen ze zeer graag een wedstrijd spelen NA hun optreden. En daarvoor hebben ze tegenstanders nodig.

Voetbalkenner Peter Van de Veire gaat in de Werchter-week in zijn Grote Ochtendshow op Studio Brussel op zoek naar vier voetballers (M/V) die durven te spelen tegen de Kaiser Chiefs. Ze krijgen een bijzonder gesigneerd truitje én kaarten voor Rock Werchter op vrijdag.

De wedstrijd heeft een harde; maar rechtvaardige hand nodig. Daarom zal Peter Van de Veire zélf zijn fluit meebrengen en is hij de scheidsrechter-voor-één-wedstrijd. De scheidsrechter rekent op vreselijk mooi weer, een faire wedstrijd en veel publiek. De wedstrijd zou beginnen NA het optreden van de Kaiser Chiefs, dus ergens rond 20 uur.

Peter zendt op Rock Werchter-vrijdag ook uit van ’s morgens 6 uur; live vanop de weide. Met de vroegste festivalradio ever. En wie weet komt Ridder Festivaldi ook wel langs. Wiedadde? Hewel … Klikt u even op de volgende link …

www.stubru.be/node/16688

De Grote Peter Van de Veire Zomershow: donderdag van 5 tot 9 op Studio Brussel. Meer info op www.degrotepetervandeveireochtendshow.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: