Paulien, Simonne en Waldek leiden reportages in op 24 mei

Op zaterdag 24 mei nemen drie THUIS-acteurs eenmalig de presentatie van Vlaanderen vakantieland over van Saartje Vandendriessche. Naar aanleiding van de THUISDAG leiden Marleen Merckx, Bart Van Avermaet en Tina Maerevoet de reportages in vanuit Kortrijk, de stad waar ze zich op 29 mei met collega’s en fans omringen.

Saartje blijft dus ‘thuis’. Marleen, Bart en Tina nemen haar rol van gastvrouw met veel enthousiasme over op 24 mei en vertellen de kijker wat Vlaanderen vakantieland dan in petto heeft: Siegfried De Doncker trekt op verkenning in het Maasland, Vincent Verelst bezoekt Leuven voor de wandeling Leuven brandt en de expo Ravage en de kijker krijgt tips voor een weekend dichtbij op de Veluwe in Nederland.

De THUISDAG vindt dit jaar plaats in Kortrijk Xpo en heeft als motto THUIS zit je goed! De fans kunnen er samen met hun favoriete acteurs plaatsnemen op een sofa voor een professionele foto en krijgen in primeur en op groot scherm de spannende seizoenfinale van THUIS te zien.

THUISDAG donderdag 29 mei van 10.00 tot 18.00 uur (avant-premières vanaf 9.30 uur) in Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Vlaanderen vakantieland: op zaterdag 24 mei om 18.10u. en op zondag 25 mei om 10.45u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: