Extra shows op 27, 28, 29, 30 en 31 oktober

Op woensdag 29 september ging de langverwachte hitmusical ‘The Bodyguard’ in première in Studio Zuid (vernieuwde Zuiderkroon) Antwerpen. Deze spectaculaire openingsproductie van Studio Zuidwordt aangeboden als 'dinner show’, waardoor het publiek niet enkel kan genieten van drama, verboden liefde, rauwe emotie en wereldhits als 'I Will Always Love You', 'I Have Nothing', 'Queen of the Night'en ‘Run To You’, maar ook van een overheerlijk dinner voorafgaand aan de show, van de hand van sterrenchef Dominique Persoone. Het premièrepubliek, waaronder tal van media en een stevige hap BV's, smulde letterlijk en figuurlijk van wat er allemaal voorgeschoteld werd en was na afloop meer dan lovend. Vooral vocale orkaan April Darby, die haar debuut in Vlaanderen maakt in 'The Bodyguard, the musical dinner show', blies (en blaast momenteel nog steeds) iedereen omver met haar vertolking van de gestalkte superster Rachel Marron en het hitrepertoire dat Whitney Houston onsterfelijk maakte.

De vele positieve echo's missen hun effect duidelijk niet, want nadat Music Hall door de enorme vraag naar tickets eerder al extra shows op 21, 22, 23 en 24 oktober in verkoop zette, worden nu ook 27, 28, 29, 30 en 31 oktober 2021 aan de speellijst toegevoegd!

Tickets en info: www.thebodyguard.be

The Bodyguard

Wie 'The Bodyguard' zegt, denkt meteen aan Whitney Houston. Het gevierde en betreurde popicoon met de platina stembanden (en platen), maakte in de gelijknamige film uit 1992 de rol van gestalkte superster Rachel Marron onsterfelijk, met Kevin Costner als haar trouwe bodyguard. De eerste recensies waren niet bepaald lofzangen, maar het commerciële succes was enorm. Het bijhorende album is met ruim 44 miljoen verkochte exemplaren tot op vandaag de bestverkochte soundtrack aller tijden.

De musicalversie van 'The Bodyguard' ging op 5 december 2012 in première op de Londense West End en werd niet enkel in de UK, maar ook in China, Australië, Frankrijk, Zuid-Korea, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Canada en Nederland (850.000 bezoekers in NL!!) een enorm succes.

Nu presenteert Music Hall de fenomenale musicalversie van 'The Bodyguard' eindelijk ook in Vlaanderen, alle grote nummers en kippenvelmomenten inbegrepen. Van 'I Will Always Love You', over'Queen of the Night' en 'I'm Every Woman' tot 'I Have Nothing' en 'Run To You'. De musical bevat in vergelijking met de film zelfs extra hitmateriaal zoals 'So Emotional', 'I Wanna Dance With Somebody' en 'How Will I Know'. Straffe soul en ontroerende rock rollen van het podium tijdens deze sensationele productie. De cast zingt zich baanrecht een weg naar je hart, terwijl ook het gevoel voor humor goed wordt bewaakt in deze moderne update van het bekende verhaal. Op alle details wordt er gelet, van de indrukwekkende verlichtingstechnieken en videomuren tot de special effects.

Music Hall biedt deze productie aan als 'dinner show' in Studio Zuid. 'The Bodyguard, the musical dinner show' is aldus een zintuiglijke totaalbeleving.

Met o.a. April Darby als Rachel Marron, musicaldebutant Erik Goossens als Vlaamse Kevin Costner (bodyguard Frank Palmer), Karoline ‘Leki’ Kamosi die haar comeback in de showbizz maakt als Nicki Marron, Kristof Verhassel als ’Stalker’ en David Cantens als collega-bodyguard Ray Court.

'The Bodyguard, The Musical Dinner Show', nog tot en met 31 oktober 2021 in Studio Zuid te Antwerpen. Tickets en info: www.thebodyguard.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over