Nog tot en met zondag, kan je in de Nekkerhal te Mechelen terecht voor de Libelle Winterfair. Met meer dan 200 winkeltjes, gratis workshops en een kook- en animatietheater, ziet het ernaar uit dat ook de 6de editie van dé vrouwenbeurs opnieuw een voltreffer gaat worden. Morgen zal het de eerste keer zijn dat Nick & Simon, het populairste duo van Nederland, er hun opwachting maken, met een gratis akoestisch optreden om 16u00.

Nick zal z’n verjaardag niet gauw vergeten, want in volle K3 Zoekt K3 finale werd hij tijdens de live uitzending gefeliciteerd en bezongen. Meer dan 3,6 miljoen Vlamingen en Nederlanders waren getuige van dit mooie stukje televisie en werden aansluitend door Nick & Simon uitgenodigd voor hun nieuwe theatertour, die hen op 20 mei naar het Kursaal in Oostende brengt en op 11 juni naar de Stadsschouwburg van Antwerpen. Tijdens die concerten speelt het duo z’n grootste hits, aangevuld met nieuw werk dat afkomstig is van het 6de studioalbum ‘Open’, dat eind september verscheen.

Als opwarmer voor hun Vlaamse theatertour, gaan Nick & Simon morgen aan de bak in het animatietheater op de Libelle Winterfair in Mechelen. “Net als bij de Margriet, zijn we erop voorbereid dat het publiek vooral uit vrouwen gaat bestaan. We zijn dat natuurlijk al een beetje gewend, want tijdens onze normale optredens en concerten is het andere geslacht ook overduidelijk in de meerderheid. Nu moet ik wel zeggen dat er ook best wel veel mannen naar onze optredens komen kijken”, laat Simon zich ontvallen, wat bevestigd wordt door collega Nick. “Eerst dachten wij dat zij verplicht waren om met vrouwlief mee te gaan naar onze concerten (lacht), maar inmiddels zijn we erachter gekomen dat de meesten van hen onze muziek leuk vinden en heel erg weten te waarderen.

Een kleine rondvraag leert ons inmiddels dat Vlaamse vrouwen Nick & Simon best wel ‘cuties’ vinden. De talrijke mails, waarbij het duo bejubeld wordt omwille van hun uitstraling en persoonlijkheid, zijn legio. Uiteraard zijn beide heren bijzonder gecharmeerd over al deze complimenten.

Wie niet kan wachten tot de theaterconcerten van 20 mei (Oostende) en 11 juni (Antwerpen), die moet op vrijdag 20 november afzakken naar de Libelle Winterfair. Om 16u00 kan je er genieten van een gratis akoestisch optreden van Nick & Simon, die aansluitend ook nog tijd maken voor foto’s, handtekeningen en selfies. Aansluitend gaat het duo tussen 18u00 en 19u00 nog signeren bij Media Markt Schoten.

Meer info over Nick & Simon kan je vinden op www.nickensimon.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over